Press "Enter" to skip to content

VIDEO: Aproximativ 200 de persoane din patru sate, izolate din cauza viiturilor – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Aproximativ 200 de persoane din patru sate – Cerbăl, Vălari, Ulm şi Arănieş – din Ţinutul Pădurenilor sunt izolate în urma distrugerilor provocate de viituri la drumurile de acces, se arată într-un nou bilanţ dat publicităţii duminică de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.
Circulaţia pe drumul judeţean care pleacă din Hunedoara spre satele Cerbăl, Topliţa, Dăbâca şi Hăşdău este oprită total.
De asemenea, peste 1.200 de consumatori din judeţ nu beneficiază de curent electric, însă echipe sunt în teren pentru a remedia defecţiunile, relevă datele transmise ISU Hunedoara de către furnizorul de electricitate.
„Pompieri, jandarmi, echipe de la drumuri şi autorităţi locale acţionează non-stop pentru înlăturarea efectelor negative ale fenomenelor meteo periculoase înregistrate sâmbătă în centrul judeţului. De asemenea, în zonele afectate se află echipe ale Asociaţiei SALVITAL care asigură, la nevoie, asistenţă medicală”, precizează sursa citată.
Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara s-a aflat sâmbătă după-amiază sub Cod roşu de ploi torenţiale, în urma acestora peste 30 de localităţi fiind afectate de inundaţii.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!