Press "Enter" to skip to content

Victor Ponta, angajat consilier onorific în guvern de premierul Ciolacu – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Premierul Marcel Ciolacu îl angajează pe postul de consilier onorific pe Victor Ponta. Fostul premier PSD ar urma să îl consilieze pe Ciolacu în probleme ce țin de domeniul relațiilor economice internaționale.
„În perioada in care am fost premier am învățat și am avut rezultate importante pentru România în domeniul relațiilor economice interne și internaționale! În ultimii ani, am avut ocazia să lucrez în zona economică privată și să completez cunoștințele în domeniu din ambele părți – public și privat, intern și internațional.
Atâta timp cât domnul Ciolacu, în calitatea sa de premier al României, își dorește să colaborăm în acest domeniu, sunt onorat și foarte deschis să lucrăm împreună. Cred și sper că România poate să își îmbunătățească relațiile economice cu alte guverne și cu mari investitori internaționali. Nu sunt om care preferă să stea pe margine și să critice – dacă am ocazia să sprijin și să obținem rezultate sunt bucuros! Și la nivel personal am o relație cordială cu domnul Ciolacu și îmi doresc, din toată inima, ca Guvernul pe care îl conduce să performeze în zona economică!”, a spus Victor Ponta pentru DC News.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!