Press "Enter" to skip to content

Veștile bune trebuie să circule repede: Nicușor ne spune că și în Europa au 19 grade în casă… Dar la noi sunt 12

Distribuiți acest articol!

Nicușor Dan a suflat în foc ca să se aprindă și acum se arde chiar în el. Așa a făcut în această campanie electorală și în care a deplâns pe bucureșteni că nu au apă caldă și temperaturi plăcute în casă. Gabriela Firea ar fi fost de vină pentru acest lucru.

Sigur că și ea are o parte din vină tot așa cum are și Videanu, Băsescu, Oprescu și toată încrengătura comunistă ce s-a perindat pe la conducerea Bucureștiului.

Acum a venit și rândul lui Nicușor Dan și care pare că a constat deoadată că: apa caldă nu poate curge prin conductele sparte din pământ.

Și Nicușor Dan, din poziția lui de mare primar, ce nu are soluții tot așa cum nici Firea nu avea, a început să îi ia pe români peste picior: Românii pot trăi și cu 19 grade în casă, așa cum mulți dintre europeni trăiesc… Ce nu ne spune Nicușor Dan este că în unele apartamente din București avem doar 12 grade și acestea venite de la bunul Dumnezeu care nu ne-a dat o iarnă foarte grea.

Cum de nu ne-am gândit și noi la această soluție salvatoare: în realitate românii sunt ținuți de primarii comuniști în case prietenoase ecologic, cu un consum scăzut de energie, aproape de zero. Ca să ai apă rece în mod normal nu ar trebui să consumi energie, dar după factura ce vine la întreținere pare că totuși pe undeva căldura se pierde.

Sigur că Nicușor Dan nu are soluții iar experții spun că actualul sistem centralizat se află în colaps. Conductele din pământ nu mai pot fi înlocuite, distanțele sunt prea mari, centralele termice urbane sunt depășite moral.

Nicușor Dan nu are bani și nu are soluții tehnice, acestea nu pot veni decât de la profesioniști.


Distribuiți acest articol!

Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.