Press "Enter" to skip to content

Valeriu Gheorghiță: Vaccinarea nu va deveni obligatorie – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a declarat că vaccinarea nu va deveni obligatorie în România, așa cum este posibil să se întâmple în mai multe state din Uniunea Europeană.
„Categoric nu se pune problema și nu cred că va fi problema obligativității. E o boală care îi afectează și pe cei din jurul nostru, este vorba de responsabilitate. Trebuie să avem grijă la cei din jurul nostru. Dacă nu suntem imunizați, avem un grad mare de risc de îmbolnăvire”, a spus Valeriu Gheorghiţă luni seară.
Coordonatorul campaniei de vaccinare a mai spus că a avut discuții cu toate cultele din România, inclusiv cu BOR, despre vaccinare și crede că implicarea acestora este foarte importantă în campania anti-COVID.
„Pandemia este o problemă a întregii societăți. În mod instituțional, am avut două întâlniri cu BOR și toate celelalte culte religioase, ocazie cu care am discutat toate problemele despre vaccinare”.
Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat, luni, că peste 14.300 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, din care peste 9.300 cu prima doză.Potrivit CNCAV, 14.372 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 9.304 cu prima doză. De la debutul campaniei de vaccinare, au fost vaccinate 4.951.218 de persoane, din care 4.799.196 cu schema completă.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!