Press "Enter" to skip to content

Valentin Cioromelea(AUR): guvernul Cîțu a pus ANAF-ul să ia banii din conturile românilor

Distribuiți acest articol!

Valentin Cioromelea, senator al Alianței pentru Unirea Românilor, a declarat pentru redacția 24RO.ro că ANAF-ul a pus oprire pe conturile românilor și ale societăților comerciale românești.

„Suntem aproape de o nouă criză economică. Guvernul condus de Florin Cîțu a pus ANAF-ul să ia banii din conturile românilor și a companiilor românești. M-au sunat oamenii de afaceri din Tulcea. Sunt vremuri grele și ultima problemă a unui antreprenor român este aceea ca să mai plătească și taxele colosale impuse de administrația neperformantă a statului român.

Societățile comerciale cu greu au reușit să treacă de anul 2020, iar multe dintre ele au fost obligate să lase restanțe la bugetul de stat pentru a putea dispune de banii necesari plății salariilor. Pe 1 februarie 2021 a expirat perioada în care se mai admiteau facilități la plata taxelor pentru perioada de pandemie, deși pandemia există, restricțiile sunt exact ca acum un an, iar economia este pe butuci.

Peste toate aceste probleme și puținii bani din conturi au început să fie confiscați de către ANAF pentru că Florin Cîțu și guvernul PNL-USR-UDMR nu reușește să găsească un echilibru între măsurile economice dezastruoase și asigurarea sănătății publice a popoporului român.

De câteva zile avem societăți comerciale la care conturile bancare sunt cu „-„, adică orice leu intrat fuge automat la stat. Cum vor putea antreprenorii să își plătească atunci salariile și să își continuie activitatea?

Se știe că economia românească este una subfinanțată, că băncile străine pun și ele presiune pe micii comercianți și producători români. Acum peste cămătari vine și guvernul să bage mâna în buzunarul gol” a declarat Valentin Cioromelea, parlamentar al Alianței pentru Unirea Românilor.


Distribuiți acest articol!