Press "Enter" to skip to content

USR-PLUS replică pentru Florin Cîțu: „Vlad Voiculescu nu pleacă de la Ministerul Sănătății”

Distribuiți acest articol!

Vlad Voiculescu are susținerea Alianței USR PLUS în proporție de 101 la sută, iar lucrul ăsta nu se va schimba, pentru că transparența e o parte din buna guvernare, transmite liderul USR, Dan Barna, ca reacție la dezbaterile privind publicarea datelor defalcate referitoare la vaccinare.

Florin Cîțu declara, miercuri, că susține prezentarea zilnică a datelor defalcate privind vaccinarea și cerea instituțiilor să se autosesizeze cu privire la suspiciunile că persoane din personalul militar s-au vaccinat, deși nu aveau dreptul: „Întotdeauna am fost susținător al transparenței 100%”.

Premierul a anunțat luni că a trimis Corpul de control la MS pentru a face verificări cu privire la existența avizelor necesare publicării unei raportări defalcate a datelor referitoare la pandemie.

„Am avut o discuție cu șeful Corpului de Control, în această dimineață, se autosesizează să vadă dacă au fost respectată toată legislația, avizele dacă au fost luate… Este vorba despre publicarea unor informații de care ține mai multe instituții atunci, natural, trebuia să existe și avizul acelor instituții”, afirma premierul Florin Cîțu.


Distribuiți acest articol!