Press "Enter" to skip to content

Un fost spion american îl numește pe Zelenski drept ”cea mai bună armă a Rusiei”: Incompetenţa lui va duce către o victorie a Rusiei mult mai zdrobitoare – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Rusia, cel mai probabil, nu este interesată să-l înlăture pe Volodimir Zelenski de la președinția Ucrainei, deoarece incompetența este în favoarea trupelor ruse. Această opinie a fost exprimată de fostul ofițer american de informații și inspector ONU Scott Ritter.
„Nu cred că Rusia îl va înlătura pe Zelenski din biroul prezidenţial. Zelenski este cea mai bună armă pe care o au. Incompetenţa lui va duce către o victorie a Rusiei mult mai zdrobitoare” – a spus Ritter într-un interviu publicat pe canalul YouTube al politicianului și jurnalistului britanic George Galloway, potrivit Rador, care citează TASS.
Acesta a subliniat, de asemenea, că armata ucraineană, pe fondul pierderilor grele, ar putea să-și desfășoare armele împotriva lui Zelenski, să meargă la Kiev și, prin urmare, să-l împingă pe președinte să demisioneze.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!