Press "Enter" to skip to content

Trei tronsoane de drumuri naționale sunt închise din cauza viscolului și a ninsorii în triunghiul Vrancea-Brăila-Buzău – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Trei tronsoane de drumuri naţionale au fost închise, sâmbătă seara, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, transmite Agerpres.ro.
Potrivit sursei citate, este vorba de DN2 E85 Buzău – limita cu judeţul Vrancea, DN22 Râmnicu Sărat – limita cu judeţul Brăila şi DN2 B Buzău – Brăila.
Poliţia le recomandă persoanelor care intenţionează să călătorească în această perioadă să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-şi echipeze maşina cu anvelopele de iarnă.
De asemenea, recomandă atenţie sporită la intrările şi ieşirile de pe poduri sau la încrucişările cu autovehiculele cu gabarit mare şi evitarea opririi sau a staţionării în dreptul copacilor de pe marginea drumurilor, pe care vântul puternic îi poate rupe.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!