Press "Enter" to skip to content

Tăcerea Mieilor. Cei șase care au distrus România și noul apostol al răului – ANCHETATORII.RO

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Sistemul este un maestru al răului, un psihopat histrionic: imprevizibilitatea și cruzimea acțiunilor sale este dublată de fler și de rafinament, de o capacitate de a pătrunde în mintea românului și de a-l neutraliza mai ales psihologic – cumva sistemul este un canibal deplin, în sensul în care își devorează complet victimele, atât fizic, cât mai ales psihic.

Lipsa emoțiilor cu care acționează sistemul ne arată lipsa ridicolului, dar în asamblul și gândirea sa demonică se consideră un geniu. Toți cei aflați la masă sunt parte integrantă a sistemului, unde un asasin economic ne vorbește despre ,,Avuția Națională a României“, iar discipolii săi îl ascultă cu interes. Toți au fost actorii secundari în scenariul din ”Tăcerea Mieilor – asasinarea economică a statului român postdecembrist”.

Avuția Națională sunt copiii României, copiii pe care ei i-au gonit din țară, pe care i-au lăsat fără părinți (plecați la muncă în Occident), copiii cărora le oferă alocații de mizerie, în timp ce ei trăiesc în opulență mai ceva ca niște oligarhi ruși.

Ce au făcut ei cu ,,Avuția Națională a României“? Ce au făcut ei pentru această țară? Au tras tot prin foc și sabie. Praful și pulberea s-a ales de ,,Avuția Națională a României“.

Victor Ponta: „6 + 1 Premieri la o masă – multe minți luminate și o carte importantă!

Victor spune că e ușor să dai în foști. Cum s-ar spune pe românește, despre morți numai de bine. Însă acești ”morți”, relicve ale sistemului FSN – PSD+PNL continuă să participe activ din umbră la distrugerea statului român postdecembrist. Aceste minți luminate pregătesc cu fast înscăunarea la Palatul Victoria a unui nou apostol al răului: Marcel Ciolacu.

Pentru că Victor e cel mai vocal dintre ”morți” o să începem cu o dezvăluire despre activitatea sa infracțională sau mai bine spus, cum și-a bătut el joc de ,,Avuția Națională a României“.

Într-o notă ajunsă pe masa unui alt asasin economic, Florin Vasile Cîțu, se arată că Victor Ponta și Mihai Tudose au furat cel puțin 10 milioane de euro doar prin căpușarea Transgaz.

”În perioada 2017 – 2021, când în funcția de director general la Transgaz a fost instalat Ion Sterian, de tandemul Victor Ponta – Mihai Tudose, cu destinație precisă de a alimenta cu bani negri de la terți, mașinăria politică a celor doi demnitari (prin Pro România), în total, suma deloc neglijabilă de minim 10 milioane de euro provenită prin umflarea și dublarea devizelor la contractele de lucrări la Proiectul European BRUA – conductele de transport gaz spre Europa. Totul prin încredințare directă. Printre companiile furnizoare de bani negri, implicate în schema infracțională pot fi enumerate INSPET SA PLOIEȘTI, CIS GAS șii IRIG SA.”

Din nota de mai jos reiese și faptul cum ”agenturili streine” își pun oamenii în funcții cheie în săraca țară bogată. Victore, mai trage o fisă!

Neptun Deep, istoria unui jaf de 1 miliard de dolari marca Mugur Isărescu

Mugur Isărescu,

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!