Press "Enter" to skip to content

Spitalul de Copii din Cluj a fost dotat cu o nouă ambulanță pentru transportul pacienților. Investiție de peste 340.000 de lei.

Distribuiți acest articol!

Sănătate

Spitalul de Copii din Cluj a fost dotat cu o nouă ambulanță pentru transportul pacienților. Investiția se ridică la peste 340.000 de lei.

Ambulanța de la Spitalul de Copii/ Foto: Consiliul Județean Cluj

Spitalul de Copii din Cluj a fost dotat cu o nouă ambulanță pentru transportul pacienților. Aceasta a fost achiziționată de Consiliul Județean Cluj în cadrul unui proiect cu finanțare europeanăConsiliul Județean Cluj a recepționat o ambulanță care a fost deja livrată Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca.„Investițiile noastre în sănătate continuă! Facem tot ceea ce ține de noi pentru a contribui la protejarea vieții micuților pacienți și pentru a le oferi cele mai bune servicii medicale, în condiții de siguranță deplină”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj. Unitatea sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean a fost dotată cu o ambulanță pentru transportul pacienților. Valoarea acesteia este de 344.900 de lei, la care se adaugă T.V.A. Ambulanța a fost achiziționată în cadrul proiectului cu finanțare europeană câștigat și implementat de Consiliul Județean Cluj și care vizează dotarea Unității de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului pentru Copii din Cluj. Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A fost inaugurat spitalul de copii pentru cancer și boli grave, construit din DONAȚII și sponsorizări!
Noi dotări de ultimă generație la Spitalul de Copii

 » sursa: www.monitorulcj.ro


Distribuiți acest articol!