Press "Enter" to skip to content

Spălare de bani și taxe de protecție, combinațiile baronului PSD Vasile Iliuță – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

A venit doamna Alina Gorghiu la Călărași și eram ferm convins că o să mergă la Prim Procurorul Xenofonte Purcarea să vadă cum merg treburile pe la Călărași. Eram convins că va merge la doamna Judecător Joga să întrebe cât de bine se descurcă Instanțele în procesul de înfăptuire al Justiției… – relatează Experimentul Lehliu.
Ei bine, madam Gorghiu a mers la starletele din PNL unde a făcut poze și a făcut act de prezență! Asta este tot ceea ce a rămas din fotoliul de ministru: Zero legătură cu ministerul condus și zero interes legat de cei aflați în subordine!

PNL Călărași- o adunătură de hoți, violatori, criminali și interlopi.
În timp ce plebea avidă de știri proaspete savura delicioasele poze cu doamna Ministru îmbrăcată în rochiță roșie, primarii din Clanul Iacomi fură fară să îi întrebe nimeni nimic și bagă bănuții în buzunarul rupt!
Afacerea antenuța buclucașă
Dacă dorește vre-o firma de telecomunicații să monteze o antenă GSM în Câmpia Bărăganului, atunci acest deziderat nu se poate realiza decât dacă dai spagă la Primar și la cohorta lor de târfe, toate avide după bani și mereu deschise la combinații siropoase.
Clanul Iacomi a avut ocazia, în zona controlată de ei, să dețină monopol total asupra autorizațiilor și avizelor emise de primărie, astfel că, daca vre-o firmă avea îndrăzneală să cumpere un teren pentru o antenă GSM, de pe piața libera, primăria refuza eliberarea avizelor și a autorizație!
Așa au ajuns firmele de telecomunicatii să meargă direct la Primarii Ion Iacomi, Iulian Iacomi, Ion Radu aurel și Alin Ploiesteanu și să le plătească „șpaga” pentru a obține avizele necesare.
Condițiile sunt simple: Primarul le dă terenul, fie al lui, fie al unui apropiat al primarului iar firma de telecomunicații plătește 10000 euro/300m2 (teren extravilan+ cheltuieli conexe), adică 330000euro/ ha!
(sumele variază în fucție de primar și cât de înfometat este putând ajunge până la 20000 de euro/ 300m2)

Cazul Primarului Guriță (Ion Radu Aurel)- spaima femeilor
Noua metoda de spălat bani în comuna lui Aurel (Guriță), Dragoș Vodă? Vinzi 300mp arabil extravilan cu prețul de 10,000 euro (adică 330,000 euro/ha). Terenul e al lui Vasile Muntian, apropiat al lui Aurel. Iar concubina lui Muntian, Florentina Rotaru, lucrează în primărie la registrul agricol. Gurile rele spun că în spatele la tot este Aurel, care s-a folosit de tranzacție că să scoată bani din firma, iar Vasile Muntian i-a dat înapoi cash. Ecuatia este simpla: 3000 de euro vin cash la primar, 500-1000 de euro merg la angajatul de la urbanism sau registrul agricol, 1000 euro donatie la PSD Calarasi, iar restul la vînzător.

Nu e eroare, prețul pe ha e 1647666.67 lei, deci cei 10 mii de euro sunt doar pt 300mp. Procedura e finalizata, dar cei din primărie ascund numele cumpărătorului. Oferta e publică „insa este ascunsa”. Ea a aparut recent pe site-ul primăriei, poziția 37. https://primariadragosvoda.ro/index.php/informații-de-interes-public/registru-agricol Mișcarea a fost pregătită din timp. Cei 300mp (carte funciara 23932) sunt defalcați dintr-o parcelă de câteva ha deținută tot de Muntian (nr carte funciara 23931).

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!