Press "Enter" to skip to content

SERIAL partea I: Cum a ajuns Armata Română o grupare de crimă organizată care își trimite proprii piloți la moarte – ANCHETATORII.RO

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Tot ce atinge generalul Nicolae Ciucă se infestează cu virusul corupției și al slugărniciei fără margini în fața puterilor străine. Astăzi, vremelnic premier, distruge și țara care i-a permis să distrugă Armata Română. Înconjurat de generali corupți, hoți fără scrupule și feblețea sa, Simona Cojocaru, Nicolae Ciucă a delapidat bugetul Armatei prin tot felul de achiziții dubioase până la celebrele baterii Patrihoț.

Un caz de manual în domeniul crimei organizate a fost devoalat de o instanță de judecată. O companie a țepuit Armata Română cu kerosen de proastă calitate. Serios? Nu cumva generalii bandiți de la Forțele Aeriene Române sunt implicați direct în această escrocherie, în frunte cu generalul Viorel Pană? Am anunțat de ieri că o să venim cu dezvăluiri despre mizeriile care au loc în cadrul Armatei Române și am așteptat și de la presa sistemului o reacție.

Presa sistemului s-a limitat să ne spună cine e Dan Berendel și mafiotul Sebastian Ghiță de parcă noi nu știam cine e Ghiță. Tot sistemul a evitat să ne spună ce căuta Ghizdăvescu Claudiu Marian, om de bază al Armatei Române în administrarea firmei Jetfly Hub. La o simplă verificare se poate observa că domnul Ghizdăvescu a lucrat la marmite cu feblețea premierului Ciucă, doamna Simona Cojocaru, compania Ro-Armycatering. Deci, individul nu e străin de Armata Română și mai mult este apropiat de directorul Romtehnica, Nicolae Nasta, companie care are în subordine Ro-Armycatering.

Simona Cojocaru

Ca să înțelegem combinațiile din cadrul Armatei eroului de la Nasiriyah, Nicolae Ciucă, la fiecare schemă dubioasă apar numele următoare: Simona Cojocaru, Ghizdăvescu Claudiu Marian, Nicolae Nasta, Viorel Pană, fostul șef DGIA Marian Hapău, Ionel Cristea și Paula Cristea, soț și soție, ambii generali, etc.

Simona Cojocaru – Viorel Pană(stânga) la deschiderea anului universitar ROAF

Cum a ajuns Armata Română o grupare de crimă organizată care își trimite proprii piloți la moarteDan Berendel, patronul firmei Jetfly Hub și fostul partener de afaceri al lui Sebastian Ghiță și al generalului SRI în rezervă Dan Grigoriu, este anchetat de procurorii DIICOT Ploiești pentru că a vândut kerosen neconform Forțelor Aeriene Române. Compania lui Dan Berendel este administrată de Gizdăvescu Claudiu Marian. Carburantul de proastă calitate a dus la deteriorarea a două avioane MiG 21 LanceR din dotarea Armatei Române. Valoarea pagubei a fost stabilită de procurori la aproximativ 6,5 milioane de euro.Generalul Viorel Pană tace mâlc. Nu vrea să ne spună dacă a pus în pericol viața piloților români deși există bănuieli rezonabile că a fost chiar așa având în vedere daunele provocate avioanelor Forțelor Aeriene Române.Forțele Aeriene Române, printr-o unitate de logistică din Baza 90 Transport Aerian, a semnat în data de 27 februarie un acord-cadru pe patru ani cu compania Jetfly Hub SRL. De la care urma să cumpere 120.000 de tone de combustibil turboreactor, adică kerosen pentru avioane, în valoare de 420 de milioane de lei fără TVA.Până pe 31 iulie 2021, Forțele Aeriene Române au achiziționat 66.400 tone de kerosen,

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!