Press "Enter" to skip to content

Rodica Boancă, președintele comisiei pentru cercetarea abuzurilor din Senat: nu e conspirație, se moare în spitale

Distribuiți acest articol!

Președintele comisiei pentru cercetarea abuzurilor din Senatul României, parlamentarul Alianței pentru Unirea Românilor Rodica Boancă, a declarat în cadrul unui interviu că nu este nici o conspirație, realitatea este că în spitalele din România se moare cu zile.

„Se întâmplă niște lucruri aberante în jurul acestui stat. Nu este impresia mea, dar s-au aliat niște forțe oculte și aceasta nu este nici o teorie a conspirației și nu este doar senzația pe care eu o am.

Realitatea este că se moare în spitale, că unii români sunt tratați mai rău decât niște câini, școlile au fost distruse, învățământul a fost pus la pământ. Tinerii nu vor mai ști nimic despre cine au fost ei și cine a fost înaintea lor.

Ei vor să ne pierdem simțul patriotic, cel creștin și vor să devenim niște vitralii prin care va trece lumina dar noi vom rămâne inerți, rigizi. Acest lucru este mai periculos decât sărăcia, deoarece putem depăși sărăcia.

Ni se spune să ne căutăm identitatea, insuflă copiiilor incertitudinea asupra genului lor. Am ajuns la limita absurdului, este o manipulare grosolană. Copiii noștri știu prea bine dacă sunt sunt băieți sau sunt fete” a declarat senatorul AUR de Ialomița Rodica Boancă la ropres.ro.


Distribuiți acest articol!