Press "Enter" to skip to content

”Rectorul PSD” de la SNSPA, Remus Pricopie: Nu vom lua parte la greva generală a sindicatelor din învățământ – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) nu va lua parte la parte la greva generală programată pentru 22 mai, rectorul Remus Pricopie făcând apel la calm, responsabilitate şi respect pentru binele comun al tuturor celor implicaţi, relatează Agerpres.
„În contextul declaraţiilor exprimate în ultimele zile în mas-media legate de greva generală, programată pentru luni, 22 mai 2023, şi mai ales al afirmaţiilor privind intrarea universităţilor în grevă, vă informăm că Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) nu va lua parte la această acţiune de protest. SNSPA nu va intra în grevă. Toate activităţile didactice se vor desfăşura în conformitate cu planificarea iniţială”, a transmis SNSPA.
Potrivit unui comunicat al SNSPA, Pricopie, fost ministru al Educaţiei, a făcut apel la calm, responsabilitate şi respect pentru binele comun al tuturor celor implicaţi: cadre didactice, părinţi, elevi şi studenţi.
„Revendicările sindicatelor din învăţământ trebuie să fie tratate cu seriozitate, dar nu prin grevă se rezolvă problemele semnalate. Elevii şi studenţii trebuie să fie prioritatea noastră. Se apropie examenele naţionale, Bacalaureatul, sesiunea din vară, examenele de finalizare a studiilor de licenţă şi de masterat. Trebuie să dăm dovadă de calm, responsabilitate şi respect faţă de viitorul acestor tineri. Îi cunosc foarte bine pe liderii tuturor sindicatelor din educaţie. Ştiu că sunt oameni responsabili şi sunt convins că vor da curs dialogului social, nu confruntării”, a afirmat Remus Pricopie.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!