Press "Enter" to skip to content

PSD și PNL luptă împotriva Unirii Basarabiei cu România! Ciucă și Ciolacu reprezintă interesele României sau ale Rusiei? – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Idealul național sub atac

(Atac la Ziua Națională)

Dl. Prim-ministru Marcel Ciolacu are o răbufnire nedemnă la adresa lui George Simion și AUR.

Totul se încadrează în campania pornită împotriva acestui partid de tendință națională și suveranistă, care urcă amenințător în sondaje.

Eduard Hellvig, fostul șef al serviciilor secrete, în prezent membru PNL, a dat tonul în presă, printre politicienii PSD și PNL dar și printre diverși funcționărași de stat slugarnici, gen Remus Pricopie: „Porniți atacul împotriva AUR!”.

Tema folosită este aceea că liderii, implicit partidul, reprezintă interesele Rusiei în România.

Și la acest semnal, au ieșit din umbră politicieni reșapați cum este Crin Antonescu dar și, foarte grav, premierul României, care, după cum relatează presa, insinuează: „Marcel Ciolacu a afirmat că are certitudinea că AUR şi George Simion promovează interesele Federaţiei Ruse în România.”

În consecință, prim ministrul Român a declarat că va cere omologilor de la Kiev și Chișinău, informații despre cauzele care au determinat interzicerea accesului pe teritoriile țărilor respective a lui George Simion.

Oare să nu știe, Prim Ministrul României, că interzicerea și chiar expulzarea în forță a lui George Simion din Basarabia a avut loc după acțiunile pentru Reîntregirea Țării pe care le-a organizat în România și Basarabia, prin organizația pro-unionistă „Acțiunea 2012”?

Sigur, poate domnii Hellvig și Ciolacu consideră că aducerea Basarabiei acasă este o acțiune pro-rusească.

Dar nu cumva tocmai menținerea acestui teritoriu românesc sub pericolul reocupării de către Rusia, înseamnă protejarea intereselor rusești în zonă în dauna intereselor națiunii române, dar și a UE?

Claudiu Târziu, lider al AUR, a îndrăznit să declare că idealul național al românilor trebuie să rămână refacerea României în hotarele sale istorice.

Adică, exact ceea ce reprezintă 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Dacă Prim Ministrul României nu cunoaște semnificația Zilei Naționale, îmi permit să-i amintesc că în această zi sărbătorim România Întregită și suverană.

Ce facem, domnilor care considerați că declararea publică a idealului național al Reîntregirii este un act de afirmare a intereselor Rusiei?

Doriți să negăm Ziua Națională a României, ziua definirii noastre ca națiune întregită și suverană, s-o considerăm „zi de doliu”, așa cum o fac cei pe care i-ați tot curtat să participe la guvernare alături de dumneavoastră, UDMR?

Și atunci, oare partidele care sprijină asemenea politicieni anti-întregire reprezintă interesele României sau ale Rusiei?

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!