Press "Enter" to skip to content

PSD, ”ciuma roșie”, manipulează pensionarii! Peste 1 milion de euro pe reclame politice

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Partidul Social Democrat, ciuma roșie, cum mai este denumit popular, nu s-a lăsat mai prejos în această campanie electorală și a investit sume impresionante de bani în reclamă politică pe rețelele de socializare și Google, prin plăți directe de la partid și firme de casă locale pentru a manipula românii să meargă la vot și să pună ștampila pe trandafiri. Partidul Social Democrat a cheltuit în total 47.993.000 lei (9.854.825 EURO), sume colosale de bani negri rezultați din jefuirea companiilor de stat și a cetățeanului român.

Social democrații au investit peste 1 milion de euro cash în această campanie electorală și au avut ca public țintă persoanele în vârstă, încercând să inducă frica în rândul acestei categorii sociale cu laitmotivele cunoscute, ”vă vor taia pensiile”, ” 3.500.000 de copii vor rămâne cu cele mai mici alocații din Europa”, ”planul guvernului Orban”, ”votezi ca să te salvezi” etc.

PSD a plătit la marele dezvoltator de tehnologie Google 484.300€ pentru 2.073 de anunțuri și 430.315€ la Facebook pentru a-și motiva electoratul de vârsta a treia să iasă la vot. Președintele social democrat, Marcel Ciolacu, figurează și el cu 81.000 de euro plătiți la Facebook pe pagina sa personală.

Socialiștii dl. Ciolacu nu s-au mulțumit cu reclamele de la partid și au plătit la rândul lor reclame la Google și Facebook prin firme de casă sau filialele locale ale partidului.

În sectorul 4 din București avem firma SC ZBABING SRL cu plăți de 26.200€ la Google, deținută de Ilie Dragoș Georgian, doar pentru o reclamă țintă destinată persoanelor cu dizabilități având mesajul:

Persoanele cu dizabilități să aibă o viață demnă. Politicienii trec, faptele bune rămân. PSD

Filiala PSD Maramureș a apelat la serviciile companiei SPECTRAL AGENCY SRL, achitând suma de 16.400€, firmă deținută de Mihai Țăranu și Trifoi Alexandru Andrei. Mihai Țăranu este cunoscutul vlogger Zmenta. Zmenta a fost acuzat anul trecut pe rețelele de socializare că ar incita la viol împotriva minorelor, în urma apariției unui clip pe rețeaua de socializare TikTok.

La Suceava PSD a avut un scandal de proporții prin aducerea de la București și oferirea unui loc eligibil în Parlament pentru fiul lui Cristian Popescu Piedone, Vlad Popescu de la PP-USL. Nu numai că s-a folosit de PSD, dar tânărul deputat ales i-a tras clapa lui Ciolacu & company și a părăsit partidul împreună cu alți patru colegi traseiști. Cu această ocazie mogulul Dan Voiculescu le-a mai arătat o dată pisica celor de PSD, oameni care depind în totalitate de trustul INTACT, condus din umbră de verosul securist de la Crescent.

Sponsorizarea reclamelor lui Vlad Popescu a fost făcută prin intermediul SC Webmastery Studio SRL, administrată de Dumitru Marius Palaghianu.

Fiul lui Piedone a plătit pentru aceste servicii 6.200 € la Google și 11.712 lei la Facebook prin Filiala locală a PSD Suceava.

PSD a plătit 51,750 de euro într-o singură zi pentru reclame la Google

Printre altele mai avem următoarele plăți la Google,

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!