Press "Enter" to skip to content

Proteste în Vrancea. George Badiu: AUR cere echilibru, nu aglomerați românii în magazine

Distribuiți acest articol!

Proteste ample au avut loc în toată țara. Românii sunt nemulțimiți de restricțiile suplimentare aduse de guvernul PNL-USR susținut din umbra de PSD.

Sute de mii de români au ieșit în stradă în toată țara, iar în Vrancea manifestația a fost de asemenea una impresionantă.

Prezent la eveniment, parlamentarul AUR George Badiu a declarat că reducerea timpului de lucru a magazinelor va crește aglomerația din magazine și vom asista la creșterea numărului de persoane infectate.

Nu au loc logică aceste noi măsuri. Noi ar trebui să prelungim timpul de funcționare pentru ca să nu fie aglomerație și așa contactul dintre români să fie redus. În schimb guvernul ia măsuri care arată disperarea. Trăim cu senzația că se doresc mai mulți morți, deoarece aglomerația va duce clar la probleme în spitale.

A trecut un an de la startul pandemiei și guvernul ia aceleași măsuri în care domină izolarea. Am vaccinat aproape 10% din populație și numărul de victime se menține. Avem localități în izolare și în care cifrele nu arată nici o modificare, în multe cazuri chiar cresc” a declarat George Badiu, deputat AUR prezent la eveniment.


Distribuiți acest articol!