Press "Enter" to skip to content

Primarul Devei atacă din nou minerii: Să livreze cărbune pentru că le-am plătit salariile

Distribuiți acest articol!

Primarul liberal al municipiului Deva, Florin Oancea, se face din nou remarcat prin jigniri la adresa minerilor, după ce i-a făcut bețivi în timpul protestelor.

„Le-am plătit toate sporurile posibile, să livreze cărbunele necesar funcționării Termocentralei de la Mintia care alimentează Deva cu energie termică”, a declarat Florin Oancea.

„Noi am plătit pentru serviciile Termocentralei Mintia, este normal ca Termocentrala să furnizeze căldura şi apa caldă pentru care noi, devenii, am plătit! Este normal ca minerii din Valea Jiului, care au primit salariile şi toate sporurile posibile, să înceapă să dea cărbune pentru Termocentrala Mintia, ca devenii să poată avea apă caldă şi căldură!

Termocentrala Mintia nu poate funcţiona fără cărbunele din Valea Jiului! Noi, devenii, aşteptăm ca şi ei să onoreze contractul pe care noi l-am plătit la zi, de fiecare dată.”, a spus Florin Oancea în prezența președintelui PNL, Ludovic Orban, aflat în vizită în județul Hunedoara.

Aceste declarații vin în contextul războiului dintre minerii ajunși la limita disperării și mafia liberală care a căpușat Complexul Energetic Oltenia. Problemele de livrarea a cărbunelui stă în pixul Guvernului, respectiv al ministrului Energiei, Virgil Popescu.

Toate aceste declarații sunt o manipulare ordinară pentru a acoperi problemele grave din Valea Jiului. Planul liberalilor este implementarea Green Deal, respectiv închiderea minelor și concedierea minerilor.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!