Press "Enter" to skip to content

Prefectul Capitalei – declarație pentru HoReCa: „Suspendarea activității pentru nerespectarea măsurilor impuse în scenariul roşu”

Distribuiți acest articol!

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, susține că restaurantele și cluburile din București preferă să plătească amenzi pentru că sunt prea mici, în comparație cu veniturle pe care le produc. Prefectul a afirmat că ar ajuta posibilitatea de a suspenda activitatea operatorilor care nu respectă legislaţia.

”Noi nu avem deocamdată posibilitatea legală de a interzice acestor cluburi să funcţionze după ce le găsim de 2-3 ori nerespectând legea (…) În acest sens înţeleg că există demersuri legislative. Lucrul ăsta ne-ar ajuta foarte mult pentru că nu am mai fi obligaţi să ne uităm la toată plaja, la toată industria, ci ne-am uita doar la cei care nu respectă şi am elimina şi partea asta de concurenţă neloială. Cei care nu respectă iau clientela celorlalţi. NU ar trebui să-i pedepsim pe toţi, ci doar pe cei care nu se conformează”, a mai declarat prefectul.

Acesta a explicat că a cerut, pentru ziua de marţi, o analiză a tuturor factorilor având în vedere că incidenţa cumulată în Bucureşti se apropie de 6 la mie.


Distribuiți acest articol!