Press "Enter" to skip to content

PNL* Liberalii, 20 de milioane de euro investiți în manipularea opiniei publice

Distribuiți acest articol!

Partidul Național Liberal a fost vârful de lance în manipularea opiniei publice cu președintele Klaus Iohannis agent electoral. Liberalii au cheltuit nici mai mult nici mai puțin de circa 20 milioane de euro, din datele oficiale, în campaniile electorale din 2020.

Partidul Național Liberal a tocat cu ocazia alegerilor locale, 48.168.000 de lei la locale și 48.812.000 lei la alegerile parlamentare, înregistrând cele mai mari sume de bani investite în manipularea cetățenilor României pe timp de pandemie, cu scopul de a se menține la putere. În timp ce românii stau izolați în case, amenințați de Vela și Arafat în geci de piele să respecte regulile lor, altfel vor fi amendați și arestați, liberalii lui Iohannis tocau milioane de euro pe reclame, banere și afișe de campanie.

Acești indivizi au ieșit îmbrăcați în geci de piele pentru a transmite populației un mesaj de forță, exact ca naziștii care utilizau celebrele uniforme brune. Aceasta este o tehnică de manipulare, iar Arafat și Vela, cu bună știință au speriat și închis o țară întreagă pentru a ne ține sub control, să nu cumva să ne ridicăm împotriva ciumei galbene aflate la guvernare.

Arafat – Vela

De ce nu au construit liberalii un spital cu acești bani? De unde provin aceste sume colosale?

Liberalii nu vor construi nimic, nici spitale, nici autostrăzi și nu vor face legi pentru poporul român ci doar pentru propria înavuțire. Cum spunea Eminescu, acești firfizoni liberali impun legi ce nu se potrivesc națiunii noastre și promit țăranului român marea cu sarea, dar ei i-ar fura și bucata de pământ din fundul grădinii. Poate de aceea nu se vorbește despre opera politică a marelui nostru simbol național, Mihai Eminescu, pentru că îi înfiera pe acești impostori care nu s-au schimbat în mentalitate de mai bine de 150 de ani.

Niște oameni cinstiți nu ar avea de unde să scoată 20 de milioane de euro din buzunare pentru campanii electorale, dar ei au, pentru că în perioada cât stau la guvernare prin rotație cu PSD, ei fură din bugetul țării și cu ajutorul companiilor de stat care înregistrează anual pierderi. Liberalii își pun oameni în funcții prin spitale, prin inspectorate, pe la prefecturi și la orice instituție publică ce ține de stat.

Uitați-vă ce face președintele Klaus Iohannis. Oamenii mor arși de vii în spitale și el se duce la schi. Micii comercianți din zonă mai spun că le strică și afacerile pentru că vine săptămânal și blochează intrarea în stațiunea Păltiniș cu ajutorul SPP.

Klaus Iohannis și liberalii au îndatorat România în 9 luni de guvernare(2020) cu peste 10 miliarde de euro. Bani pe care noi românii o să îi plătim, nu Iohannis sau ministra Turcan îmbrăcată în Louis Vuitton.

PNL central a cheltuit circa 620.000 de euro pe reclame politice, bani investiți în rețeaua de socializare Facebook

3.014.280 lei cheltuiți de PNL central în campanii publicitare pe Facebook

Doamna Raluca Turcan,

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!