Press "Enter" to skip to content

Plahotniucii bucureșteni defăimează AUR în numele Kremlinului

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Iulian Chifu și Cristian Hrituc sunt consultanții politici din România cu state vechi în slujba lui Vladimir Plahotniuc. Hrituc a lucrat pentru premierul Pavel Filip și pentru candidatura Silviei Radu la funcția de primar al Chișinăului. Hrituc a primit și birou în clădirea Primăriei Chișinău, pentru a fi permanent lângă “clientă”, potrivit 10TV.MD.
Iulian Chifu făcea aproape zilnic în presa din București și prin Deschide.md propagandă în slujba oligarhului, de la cele mai grețoase lingușeli la adresa lui Plahotniuc, până la diversiuni și manipulări împotriva forțelor democratice.
Chifu și Hrituc au primit în această campanie electorală ordin să atace AUR. Organe de presă din Chișinău preiau apoi propaganda lui Chifu & Hrituc drept “analize” ale unor “experți independenți”, pentru a întoarce alegătorii din Republica Moldova împotriva AUR.
Vladimir Plahotniuc și stăpânii lui de la Kremlin se tem că AUR va intră în Parlament și în Guvernul de la Chișinău și îi va scapa pe moldoveni din robia energetică a Rusiei. Vorbim de miliarde de dolari. AUR este singurul participant în cursa electorală care și-a propus asta și care este hotărât. Plahotniuc administrează pentru comisioane grase schema prin care rușii îi sărăcesc pe moldoveni în fiecare lună, când vine plata consumului de gaze și energie electrică.
Schema a fost organizată de cei doi criminali de stat, Voronin și Dodon în anul 2007, când unul era președinte și altul ministru al Economiei iar Plahotniuc era casierul și spălătorul de bani al regimului Voronin. Plahotniuc administrează din 2007 și până acum acest mecanism, pentru exploatarea colonială a Republicii Moldova de către Rusia.
Datoria Republicii Moldova, ca stat, față de Gazprom a ajuns astăzi la 8 (opt) miliarde dolari SUA! Rușii consideră că este datoria Republicii Moldova, nu a MoldovaGaz! Fiecare moldovean în viață, de la prunc la pensionar, datorează 2.300 dolari Rusiei! MoldovaGaz se îndatorează lună de lună pentru gazul livrat de Gazprom în Transnistria. Separatiștii nu au plătit niciun dolar din 2007 până în 2021 și datoria se adună în contul Republicii Moldova. În schimb, cu acest gaz primit gratis, transnistrenii produc energie electrică la Cuciurgan, pe care o vând cu plata pe loc Republicii Moldova, prin intermediarii controlați de Plahotniuc.
Partidele autointitulate “antioligarhice” au luat apă în gură față de această temă. Pentru ei, “dezoligarhizarea” înseamnă doar să schimbe procurorii, judecătorii și securiștii lui Plahotniuc cu oamenii lor. Sau mai degrabă cu oamenii lui Dodon, căruia coaliția ACUM i-a predat puterea în stat de bunăvoie.
AUR este hotărât să rupă lanțurile robiei. Să asigure independența energetică, să anuleze datoria fictivă a Republicii Moldova pentru gazul consumat de separatiști și să desființeze mecanismul prin care rușii și comisionarii lui Plahotniuc îi sărăcesc luna de luna pe moldoveni, la plata facturilor pentru gaz și energie electrică.
Pentru că AUR este unică forța care s-a angajat să țină piept Imperiului Răului, Moscova i-a asmuțit pe Voroninin și Dodon contra AUR cu vechile sperietori, gen “jandarmul român”. Cetățeanul Federației Ruse Plahotniuk Vladimir Gheorghevici va pierde sute de milioane de dolari în cazul intrării AUR în Parlament și în Guvernul Republicii Moldova.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!