Press "Enter" to skip to content

Pistol, baronul de Buftea terorizează localnicii cu ajutorul grupărilor interlope. Primarul se laudă cu sprijin de la șeful SRI

Distribuiți acest articol!

În Județul Ilfov s-au dezvoltat în ultimii zeci de ani o serie de grupări de criminalitate organizată ce au terorizat localnicii și în cele mai multe cazuri nu au fost trase niciodată la răspundere de Justiția din România. Cu ajutorul acestor grupări de interlopi mafia cu gulere albe câștigă alegerile în satele și orașelele din jurul Bucureștiului.

Am observat și în investigațiile noastre anterioare cum partidele politice aflate la putere sunt finanțate cu milioane de euro de anumite firme din Județul Ilfov. Primăriile din Ilfov sunt o adevărată mină de aur pentru grupările interlope și de aici și lupta acerbă pentru putere a anumitor oameni politici locali. Un astfel de caz ne-a fost semnalat de un grup de cetățeni din orașul Buftea care au contactat Anchetatorii.ro. Localnicii orașului Buftea afirmă că sunt terorizați de grupările interlope controlate de primarul Gheorghe Pistol.

Dl. primar Gheorghe Pistol nu a dorit să ne răspundă la întrebările legate de acuzațiile care i se aduc de către cetățenii orașului Buftea.

Interviu sub anonimat cu un cetățean terorizat de grupările interlope din Buftea

1. Cine este primarul orașului Buftea, Gheorghe Pistol?

Primarul orașului Buftea se cheamă Pistol Gheorghe, este primar reales în 2020, pentru al treilea mandat, din 2012 până în prezent.

Fost administrator al unor  societăți comerciale cu calculatoare și alte echipamente electronice făcând bișnițăreală cu piese și calculatoare second hand pe care le vindea ca noi, până în anul 2008.

Perioada 2008-2012 a fost consilier județean în cadrul Consiliului Județean Ilfov, acolit al lui Cristache  Rădulescu  apoi al lui  Marian Petrache, fost  Președinte al Consiliului Județean Ilfov, inițiator al răposatului primar Bălălău Constantin acuzat și el de falsificarea unor acte de proprietate împreună cu persoanele din Comisia de Fond Funciar  . 

A activat în cadrul guvernariii Partidulul Democrat Liberal și la cădere a trecut rapid la PNL.

Deține o  avere colosală în Crevedia, București,  și o moșie uriașă pe care  acesta o stăpânește în Buftea pe drumul Tamasi -Corbeanca, o imensă fermă. Este unul dintre cei mai bogați edili, ucenic al lui  Gigi Becali în afacerile imobiliare, cunoscut și ca samsar de imobiliare.   

Se cunoștea cu Dan Condrea(HEXIPHARMA), căruia i-a vândut 10 000 m pătrați, lângă un teren sportiv, pentru că în orașul Buftea nu se vinde și nu se cumpără nimic fără știrea lui și a familiei lui, sora și mama.

Și  Mircea Sandu a cumpărat teren în preajma terenurilor sale și învecinat cu tarlaua lui Condrea. Deține 17 ha în intravilanul Bucureștilor și 300 terenuri în București, Ilfov-Mogoșoaia, Buftea, Crevedia. 

Toată averea este înstrăinată rudelor pentru disimularea averii și pentru a nu răspunde în față unor bănci  ca Volskbank, unde are mari  datorii și aceste bunuri sunt puse sub sechestru.

Pe portalul instanțelor de judecată figurează cu zeci de dosare civile cât și penale care se sfârșesc bineînțeles soluționate cu NUP sau clasare, adevărate minuni judiciare.

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!