Press "Enter" to skip to content

Partidul AUR, alături de oamenii muncii – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Miercuri, în fața Guvernului a avut loc protestul organizat de către membrii structurilor Confederației Sindicale Naționale Meridian. În mijlocul protestatarilor au fost prezenți și repezentantii partidului AUR.
Români din diverse domenii cheie de activitate au fost prezenți și au cerut condiții mai bune de muncă, majorarea salariului brut garantat de plată, alinierea veniturilor salariale și a pensiilor cu inflația și respectarea Legii nr. 53/2003- Codul Muncii, care guvernează relațiile de muncă dintre angajați și angajatori.
Ringo Dămureanu, deputat AUR, a declarat astăzi din mijlocul protestatarilor: “Suntem în stradă, în fața Palatului Victoria, alături de sutele de protestatari din întreaga țară, care au prezentat lista lor de revendicări legată în principal de scăderea galopantă a nivelului de trai. Aș putea spune că prăbușirea nivelului de trai în ultimele luni de zile și nivelul salarizării este la fel ca cel de acum 5 ani, facturile au atins cote alarmante, iar viața economică și socială a românilor este prăbușită. Protestatarii cer Guvernului și principalelor partide politice aflate la guvernare să-i cheme la discuții și să rezolve cât mai repede posibil aceste probleme sociale. Noi, senatori și deputați AUR, am venit astăzi în stradă pentru a da un semnal lucrătorilor din România, societății civile, că nouă ne pasă, că suntem alături de români, de necazurile lor și dorim să susținem până la capăt pricipalele revendicări economice, sociale și chiar politice ale românilor. Este semnalul cel mai clar că AUR este pe inima românilor ”
Îngrijorările protestatarilor sunt și îngrijorările pentru care partidul AUR militează în mod permanent în Parlamentul României, sunt temeri comune privind majorarea prețului la combustibil, facturile exagerate la energie electrică și gaze, lipsa locurilor de muncă și majorarea prețului la produselor de bază.
Reprezentanții sindicatelor au fost primiti la discuții de către premierul Nicolae Ciucă și Marius Budăi, ministrul Muncii.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!