Press "Enter" to skip to content

Partea I// Caracatița mafiotă din Secretariatul General al Guvernului: Bădălău, Țuțuianu, Neacșu, Moraru, Condrea – ANCHETATORII.RO

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Toate tragediile acestei țări pleacă din birourile de la Palatul Victoria. Oamenii sistemului lucrează împotriva intereselor națiunii române. Avem două Românii. Una a românilor care își iubesc țara și una a celor care o jefuiesc. Ștefan Jicol nu este un român ca ei. Ei lucrează în interesul României lor, o Românie a mafiei, o Românie cu capul plecat în Europa și în lume, o Românie decăzută moral,o Românie a involuției, o Românie unde totul se face prin PCR, pile, cunoștințe, relații. Ei apără patria hoților, a securiștilor și a trădătorilor de țară de 33 de ani. Ei păzesc patria mafiei de noi cei care ne plângem de jaful din țară. Disidentul anticomunist Paul Goma spunea: „România mea nu poate fi România lui Nicolae Pleșiță.”

Secretariatul General al Guvernului a revenit odată cu venirea PSD la guvernare în mâna baronilor crescuți la sânul pușcăriașului Liviu Dragnea. Respectiv, Marian Neacșu, Adrian Țuțuianu și Victor Moraru. Odată înșurubați în funcții au început să pregătească jefuirea fondurilor europene din PNRR prin firme de casă și diferite inginerii financiare.

În prim plan îi avem pe baronii Nicolae Bădălău, aflat între timp la facultatea de la Rahova, Adrian Țuțuianu, Marian Neacșu, Victor Moraru și Dragoș Condrea. Personajele enumerate se pot încadra perfect în patria hoților, securiștilor și a trădătorilor de țară. Acești indivizi sunt supape prin care banul public dispare în timp ce țara se afundă în sărăcie.

Nicolae Bădălău

Marian Neacșu a lucrat la IAS Slobozia în timpul comuniștilor și apoi a fost director pe la tot felul de companii de stat cu legături cu panificația și agricultura, care de care mai căpușate, pe care le-a dus glorios spre faliment. Neacșu a fost condamnat definitiv în 2016 de Înalta Curte la șase luni de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese. El își angajase ilegal fiica la biroul său de parlamentar. Între timp, Neacșu a fost reabilitat și pus de Marcel Ciolacu în fruntea Secretariatului General al Guvernului. Numele lui Marian Neacșu mai este legat de delapidarea patrimoniului PSD.

Paul Stănescu – Marian Neacșu – Adrian Țuțuianu

Adrian Țuțuianu este cunocut ca baronul roșu al Dâmboviței, județ pe care la păstorit și jefuit după bunul plac prin contracte cu dedicație pentru firmele de casă. După ce doi vicepreședinți ai PSD Dâmbovița au semnat inițiativa ”Fără Penali în funcții publice”, Adrian Țuțuianu afirma că acest lucru este inacceptabil și creează confuzie în interiorul PSD. Adrian Țuțuianu a dat și cu subsemnatul pe la DNA într-un dosar de corupție despre care nu se mai știe nimic. Într-un dosar mai vechi al DNA, Adrian Țuțuianu a fost cercetat penal sub acuzația de trafic de influență.

Adrian Țuțuianu

Victor Moraru este fostul șef al CJ Ialomița și primar PSD al orașului Amara, oraș pe care l-a băgat în faliment prin contractele cu dedicație oferite firmei de casă INTERGROUP ENGINEERING SRL, cunoscută pentru lucrări fictive. Firma INTERGROUP ENGINEERING SRL este patronată de Banciu Ion și Novac II Silviu Florin.

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!