Press "Enter" to skip to content

Orașul din România care s-a transformat într-o groapă de gunoi! Oamenii tună și fulgeră. „Miroase a gunoi, a canal” – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

De câteva zile orașul Cluj Napoca a fost acaparat de un miros insuportabil. Oamenii sunt disperați și au făcut mai multe sesizări la primărie în care susțin că mirosul de gunoi şi fecale se resimte în majoritatea zonelor din oraș.
Orașul din România care s-a transformat într-o groapă de gunoi! Oamenii tună și fulgeră. În timp ce oamenii nu pot să își mai scoată copii din case din cauza mirosului greu autoritățile pasează vina de la unii la alții.
Viceprimarul Dan Tarcea a declarat că de vină este Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, asta în timp ce primarul Emil Boc susține  că acolo lucrurile se desfășoară conform procedurilor standard, însă vor fi accelerate verificările.
Rețelele de socializare, dar și aplicaţia primăriei, My Cluj, s-au umplut de mesajele clujenilor care se plâng de mirosul greu ce devine din ce în ce mai insuportabil.
„În toate cartierele Clujului PUTE!”
„Nu se poate așa ceva! Nu pot să mă plimb pe stradă că mi se face rău de la miros și îmi vine să vomit! Locuiesc în zona Someșeni și un miros cumplit de gunoaie ne intoxică aerul. Nu pot să aerisesc casa și nici nu pot ieși din casă din cauza mirosului. Vă rog faceți ceva!”
„Miroase puternic a gunoi de două zile încoace în zona Mărăști/Someșeni. Nu se poate aerisi”
„Miroase îngrozitor a fecale și gunoi în Dezmir! Nu se poate sta cu geamul deschis pe căldura aceasta!!! Vă rog să luați măsuri!!”
„Se simte un miros îngrozitor de deșeuri în tot cartierul!!! Locuiesc în zona Plevnei și simt că mă sufoc de la mirosul oribil! Cred că în tot orașul, cum am citit pe grupul Facebook. Vă rog să luați măsuri”.
„Miros insuportabil în cartierul Gheorgheni și în aproape tot Clujul din câte am auzit. Este inadmisibil să se ajungă la asemenea amploare”
„Vă rugăm să faceți ceva cu mirosul de gunoi din tot Gheorgheniul. Stăm cu geamurile deschise pe căldura asta și miroase oribil și în casă. Ieșim afară, același miros grețos de WC. Oraș de 5 stele în care mp se vinde cu 2500 €”
„Tot Clujul este infestat de un miros insuportabil de canal. Garda de Mediu, Ecologia urbană, Poliția Locală, de ce nu iau măsuri?!!”
„Mirosul în cartierul Gheorgheni, ca și în tot Clujul, este de cadavru mort, se poate face ceva?”
„În cartierul Gheorgheni miroase îngrijorător de tare a gunoi. NU se poate așa ceva într-un oraș ca și Cluj-Napoca!”, sunt o parte dintre plângerile clujenilor.Dan Tarcea, viceprimarul orașului, susţine că mirosul provine de le Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, centru care colectează deșeurile din tot județul.
„Încă din primul moment al apariției mirosului din Cluj-Napoca, primarul Emil Boc a dispus factorilor de control să investigheze cauza mirosului existent în oraș. În urma analizelor efectuate de către autoritățile statului s-a stabilit că acest miros provine de la Centrul de Management Integrat al Deșeurilor, centru care colectează deșeurile din tot județul.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!