Press "Enter" to skip to content

Operațiunea ROȘIE – PENSIA: Ferește-ne Doamne de PSD, ciuma națiunii române

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Guvernul României, exercitând puterea în numele poporului, luptă să redistribuie după plac fondurile Casei Naționale de Pensii Publice, să vânda energie ieftină clienților politici interni sau externi, și scumpă propriului popor. Poporul plătitor de biruri nu mai este al țării. Ci al nimanui. Comandantul suprem, Klaus Werner Iohannis, a trădat poporul pentru a se salva pe sine și familia sa, precum și beneficiile financiare aferente după ieșirea din decor în 2024.

Singura soluție pentru a menține sistemul postdecembrist la putere a fost readucerea la putere a aparatului fostului Partid Comunist Român cunoscut azi ca Partidul Social Democrat. Această operă de artă, o acțiune subversivă împotriva poporului român a fost dirijată de însuși Klaus Werner Iohannis. Planul a fost pus la cale în timpul alegerilor prezidențiale când Marcel Ciolacu și Paul Stănescu au propus-o pe analfabeta Viorica Dăncilă ca contracandidat împotriva președintelui Iohannis.

Viorica Dăncilă

USR a fost utilizat ca partid balama de președinte și debarasat de la putere la momentul oportun. Liderii partidului, Dan Barna și Dacian Cioloș, au fost folosiți pe post de bufoni de Klaus Iohannis, un statut pe care îl merită cu desăvârșire. USR nu a înțeles că un partid din România trebuie să reprezinte poporul român nu interesele Parisului și Bruxelles-ului. Acest partid balama va avea soarta fraților ideologici PODEMOS din Spania. Persoanele avizate aveau cunoștință, încă din luna martie, că USR va fi exclus de la putere, iar în octombrie/noiembrie va fi adus la putere marele colos roșu sau ciuma roșie cum e cunoscut: PE-SE-DE.

Instalat la butoane cu puteri depline PSD a trecut la fapte iar acțiunile sale subversive s-au declanșat în lanț. În aceste zile PSD desfășoară o operațiune de amploare împotriva pensionarilor acestei țări deoarece pensionari sunt masă de manevră la alegeri. Alegerile din 2024 sunt cruciale pentru viitorul PSD deoarece dorește să acapareze toată puterea în stat și inclusiv să modifice Constituția României în interes electoral.

Klaus Werner Iohannis, premierul de la Grivco, a fost un tătuc pentru ciuma roșie mult mai veros decât Ion Iliescu pentru că i-a permis să crească până la cer, dacă ar fi să ne luăm după sondajele prezentate în spațiul public. Baronii roșii nu au mai fost atinși de brațul lung al legii, în timp ce judecătorii au fost apreciați cu plicuri galbene, lucru spus public zilele trecute de mai mulți magistrați. Telejustiția a fost scoasă din câmpul tactic și s-a dat liber la furat în pandemie, iar țara a atins o cotă inimaginabilă a datoriei publice de 60% din PIB și o inflație ce se apropie puternic de 10%.

În doi ani de pandemie poporul român a fost umilit, batjocorit și sărăcit peste măsură de guvernele lui Klaus Iohannis, Orban, Cîțu sau mai nou Ciucă. Toate aceste guverne au supraviețuit cu ajutorul de nădejde venit din partea lui Marcel Ciolacu, omul care l-a făcut președinte pe Klaus Iohannis în 2019.

Operațiunea roșie: PENSIA 2,5 milioane de suflete

Astăzi,

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!