Press "Enter" to skip to content

O țară în sărăcie! Cum a transformat Isărescu leul în hârtie igienică – ANCHETATORII.RO

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Asasinul economiei românești este guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, un securist cu nume de cod ”Manole”. Avem o țară aruncată în sărăcie lucie de către BNR și politicienii analfabeți care ne conduc. În urmă cu circa 8 ani am făcut poza de deschidere(sus) în Piața Constituției din fața Parlamentului României. Oameni disperați. Sărăcie. Creditele în franci, euro și dolari, au aruncat românii în stradă și în faliment. În ultima lună am încercat să înțeleg cum a reușit Manole să transforme leul în hârtie igienică. Răspunsul este chiar în imaginea noastră de deschidere.

Se pare că nu am învățat nimic din fosta criză economică. Statul are rolul de a proteja cetățeanul, inclusiv împotriva bancherilor hrăpăreți. Din păcate, statul român a intrat în horă cu bancherii. Guvernele PSD și PNL au deschis larg o nouă ușă pentru un jaf de proporții implementat de bancheri asupra poporului român. Protestele românilor cu credite în franci elvețieni au speriat populația și l-au ajutat pe Mugur Isărescu să își pună planul diabolic în aplicare: ”creditul în lei”.

Mugur Isărescu – nume de cod ”Manole”

Mugur Isărescu a cântat prohodul leului românesc

Domnul Manole de la BNR ne-a amanetat viitorul. Ne-a lăsat săraci și neputincioși. Probabil, în curând, pe drumuri, după ce ne vom pierde casele luate pe creditele în lei. Dacă după criza din 2008 cu 2000 de euro câștigați într-o lună la muncă în Occident puteam face ceva acasă, astăzi, nu mai au nicio valoare în România. Mugur Isărescu a alungat definitiv românii în diaspora prin transformarea leului în hârtie igienică și menținerea euro la 5 lei.

Inflația galopantă, specialitatea lui Isărescu

În 2008 începea haosul pe piețele bancare la nivel mondial, iar specialitatea lui Isărescu, inflația, devenea din nou o sperietoare. În mod normal inflația nu ucide pe nimeni. Uneori chiar e indicat să arunci bani în piață. Înainte de criza economică din 2008 românii au fost încurajați să ia credite în valute străine la dobândă mică. Astfel, ne-am înghesuit ca oile la credite în valută. Când s-a dat semnalul pe Wall Street piața a căzut și dobânzile au luat-o razna. Așa că românii noștri s-au trezit că sunt datori vânduți băncilor. Mulți și-au pierdut casele sau chiar agoniseala de o viață din cauza creditelor în valută. La fel ca și acum, Isărescu a lăsat băncile să își facă de cap, pentru că o bancă națională are nevoie de bănci puternice. Numai în 2007, soldul creditării în monede străine a explodat, crescând cu 143%.

După experimentul din 2008, Mugur Isărescu a implementat o politică monetară criminală pentru poporul român cu largul sprijin al guvernelor PNL(PDL) și PSD. În loc să îi mai lase pe români să se împrumute în valută, BNR a încurajat populația să ia credite în lei la o dobândă extrem de mică. Toți ne-am crezut salvați de periculoasele credite în valută, dar din păcate am căzut din nou în capcana lui Mugur Isărescu.

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!