Press "Enter" to skip to content

Noi tensiuni pe tema educației sexuale. Deputat AUR: Aşa-zisa educaţie sexuală nu va rezolva problemă mamelor minore

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Noi tensiuni pe tema educației sexuale. Membrii Comisiei de Muncă a Camerei Deputaţilor au decis amânarea raportului privind inițiativa legislativă care vizează introducerea educației sexuale în școli. Au votat pentru amânare PSD, PNL şi AUR, singura formaţiune care a susţinut că ar trebui adoptat un raport cât mai repede fiind USR.
Deputat AUR Antonio Andrușceac a precizat că aşa-zisa educaţie sexuală nu va rezolva problemă mamelor minore:
„Această aşa-zisă educaţie sexuală nu va rezolva această problemă, care provine în mare parte din lipsa susţinerii familiilor şi a familiilor numeroase, din lipsa creării unor alte programe recreaţionale care să ocupe timpul copiilor, al tinerilor, nu o să rezolve nici măcar probleme de ordin sanitar. Nu este foarte clar cine va face această educaţie sexuală, care sunt acei specialişti şi nici care este curicula şi nici nu ştim dacă nu vor avea parte de o educaţie spre zona LGBT.
Ce ştim este că este o luptă la nivel european şi mondial între aşa-zisul progresism sexo-marxist şi o zonă mai conservatoare a societăţii de peste tot din lume. Văd în spaţiul public şi în zona politicului intervenţii ale oamenilor care nu au niciun fel de cădere să ne spună celor care avem 3, 4, 5 copii cum ar trebui să ne creştem copiii. Nici domnul Iohannis, nici domnul Cîţu, nici domnul Cioloş, nici alţi domni sau doamne nu ştiu cum este să creşti un copil şi să vină altcineva să-ţi impună educaţia sexuală sau cine ştie ce alte idei, atâta timp cât statul şi acest guvern nu e în stare să îşi onoreze promisiunile de mărirea alocaţiilor pentru copii”, a menţionat deputatul AUR.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!