Press "Enter" to skip to content

Ministrul de Externe maghiar, Peter Szijjarto, reface Ungaria Mare. Viktor Orban a înființat zeci de fundații prin care cumpără Transilvania – ANCHETATORII.RO

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Ministrul Afacerilor Externe din Ungaria, Peter Szijjarto, a fost însărcinat de către premierul Viktor Orban să refacă imperiul maghiar. Acțiunile revizioniste maghiare sunt bine puse la punct și se acționează prin politica pașilor mărunți cu sprijin de la Moscova. Guvernul maghiar condus de Viktor Orban a înființat zeci de fundații și companii, prin care se fac achiziții și investiții majore în fostele teritorii ale Ungariei Mari.

Ungaria nu a dorit niciodată ca România să fie un stat independent și suveran deoarece pretinde că Transilvania i-a aparținut în trecut. Este la fel și cu teritoriile din estul Ucrainei, fiindcă propaganda rusească susține ca și Ungaria că părți ale Ucrainei sunt ale Uniunii Sovietice, deci trebuie să se întoarcă la ei.

Ungaria lui Orban merge pe mâna dictatorului Vladimir Putin și utilizează UDMR ca o coloană a cincea a Moscovei în Guvernul României. Vizita președintelui Ungariei, Katalin Novak, în România, reprezintă o marcare a teritoriului. În accepțiunea sa, Katalin Novak a vizitat Transilvania, teritoriu ce aparține Ungariei. Visul conducătorilor maghiari este refacerea Ungariei Mari și nu ezită să facă declarații belicoase la adresa statelor suverane asupra cărora maghiarii pretind teritorii.

Serviciile de spionaj maghiare au capotat la Moscova și acționează conform directivelor Kremlinului

Asupra României serviciile de spionaj maghiare aplică doctrina Gherasimov. Prezența UDMR la guvernare le permite să afle secrete de stat cu mare ușurință însă oficialii români spun că liderii maghiari nu fac agenda Ungariei. Marcel Ciolacu a afirmat, marți, că are mare încredere în Kelemen Hunor și e sigur că acesta nu face agenda președintelui Ungariei și a statului maghiar.

„Proștii mor, dar prostia e nemuritoare”, spunea Ion Luca Caragiale. Cam așa poate fi descrisă și clasa noastră politică conducătoare. Marcel Ciolacu și generalul Nicolae Ciucă sunt două personaje cu o educație mediocră și un vocabular limitat așa că nu putem emite pretenții. Președintele Klaus Iohannis este interesat doar de propria bunăstare, nicidecum de soarta României.

Pericolul maghiar plutește deasupra României însă cei care ne conduc stau la masă cu inamicul. Trădarea PSD și PNL e istorică.

Doctrina Gherasimov aparține generalului rus Valeri Gherasimov, șeful statului major al armatei Federației Ruse. Doctrina Gherasimov are rolul de a „toca” societatea adversarului în toate modurile, cu scopul de a provoca haos.

„Regulile războiului s-au schimbat, rolul mijloacelor ne-militare de a atinge obiective politice și strategice a crescut. Ba, în unele cazuri, este chiar mai mare decât puterea efectivă a armelor. În războiul total al noului mileniu, hackerii, mass-media, oamenii de afaceri, documentele secrete publicate pe internet sunt arme mai puternice decât rachetele.”, nota generalul Gherasimov.

Doctrina Gerasimov creează cadrul pentru folosirea acestor mijloace și declară răspicat că acestea nu sunt auxiliare forței militare, ba chiar sunt de preferat. Ținta acestui război total conceput de Gherasimov este ca în societatea adversarului să fie continuu o stare de conflict și neliniște. Este, dacă permiteți comparația, un război de gherilă dus cu alte mijloace.

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!