Press "Enter" to skip to content

Ministrul Agriculturii îi trimite acasă pe fermieri. Fermierii reacționează – JOS GUVERNUL CIOLACU. JOS PSD – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, face apel către fermierii care blochează intrările în Craiova, dar și în alte orașe din țară să meargă acasă. Fermierii îi transmit ministrului PSD că vor continua protestele, mai mult cer demisia guvernului Ciolacu.

Între timp, protestele continuă, inclusiv cele ale transportatorilor, care amenință că vor bloca șoselele cu tiruri și camioane.

„Eu rog pe toți fermierii să meargă acasă, pentru că (pentru – n.r.) toate revendicările solicitate Guvernului și Ministerului Agriculturii banii au fost și sunt prinși în bugetul Ministerului Agriculturii. Pentru că e pentru prima oară în ultimii 30 de ani când Ministerul Agriculturii are 2% din PIB-ul României. Din punctul de vedere al protestatarilor, dânșii au spus pe procesul verbal nu mai au treabă cu Ministerul Agriculturii”, a declarat ministrul. El a spus că are constant discuții cu premierul, făcând referire la întâlnirea de azi dimineață dintre Marcel Ciolacu și mai mulți miniștri.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!