Press "Enter" to skip to content

Mărturiile unei familii din Cluj: Cum se moare cu zile prin spitalele din România

Distribuiți acest articol!

Pe adresa redacției a sosit un material cu mărturiile unei familii disperate din cauza batjocurei din cadrul spitalelor din România. Vorbim despre un caz strigător la cer și din păcate nu este singular.

„În data de 21 ianuarie, am chemat salvarea pentru ca soțul meu se simțea rău și nu putea să mănânce. A fost internat la spitalul Orășenesc Huedin, unde i s-a făcut testul Covid-19, care i-a ieșit negativ. În ultimele 2 săptămâni soțul s-a simțit pe zi ce trece tot mai bine. În data de 25 ianuarie am fost anunțată că soțul va fi transferat la spitalul de Pneumologie Cluj la dr. Arieșanu la ora 21.50. Ajugând pe la Capus, soțului i se termina oxigenul și au așteaptat o altă salvare, pentru că pe salvarea respectivă nu exista un alt tub de oxigen. Ajungând la spitalul de Pneumologie din Cluj, atât soțul cât și cei de pe salvare constată că de fapt nu ii așteaptă nimeni și a fost transferat la Spitalul de Recuperare din Zorilor, Cluj. Cam de 4 zile, a fost pus la terapie intensivă, pe baza că are Covid-19, iar doctorii mi-au spus să mă aștept la ce este mai rău. Țin să menționez, că soțul și-a făcut test și a ieșit negativ.”, ne-a transmis Adreea soția domnului în cauză.

Întrebarea mea este, dacă domnul din cazul menționat mai sus avea Covid-19, familia nu trebuia să stea în carantină? De ce medicii nu le comunică aparținătorilor nici un fel de date? Am mai văzut cazuri în care oamenii au intrat pe picioarele lor și au ieșit în saci din cauza acestor abatoare numite spitale în România. O să încercăm să luăm legătura cu cei din spital pentru că astfel de atitudini nu sunt de acceptat în 2021.


Distribuiți acest articol!

Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.