Press "Enter" to skip to content

Marcel Ciolacu către Cîtu: După ce că esti prost mai pui și frână – ROPRES.RO

Distribuiți acest articol!

În urma adoptarii proiectul legii bugetului de stat pe 2021 în forma iniţiată de Guvern, nefiind adoptate amendamente, Marcel Ciolacu a vorbit la tribuna Parlamentului în stilul caracteristic, aducând, din nou, acuzaţii la adresa premierului.

Liderul PSD a criticat, ca până acum, şi bugetul iniţiat de Guvern.

„Aţi venit ca şi ieri cu aceeaşi placă. Când nu ai argumente, vii şi jigneşti şi încerci prin ţipete să acoperi de fapt acest buget al austerităţii. Tatăl meu, domnule Cîţu, Dumnezeu să-l ierte, când întâlnea personaje ca dumneavoastră avea o vorbă: «După ce că eşti prost mai pui şi frână».” a transmis Marcel Ciolacu, marţi, la finalul dezbaterii generale pe buget.  

 Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban i-a atras atenţia lui Marcel Ciolacu şi a spus: „Vă rog să rămâneţi în cadru de civilizaţie şi respect”.

În schimb, Ciolacu i-a răspuns: „Păi da, e civilizaţie când faci hoţ pe cineva?” „Nu aţi vrea dumneavoastră, domnule Cîţu, să vorbiţi cu preşedintele organizaţiei PNL de la Iaşi să ne facă rost şi nouă de nişte tablă şi de nişte cherestea? Fost ministru în Guvernul domnului Orban. Nu aţi vrea dumneavoastră, domnule Cîţu, să vorbiţi cu domnul Orban să vorbească cu preşedintele organizaţiei PNL de la Piatra Neamţ care a inventat o nouă infracţiune la nivel mare – cea de a vinde posturi cu sute de mii de euro în Guvernul Cîţu? Nu mai bine procedaţi ca domnul Barna – când se termină oamenii noi, după ce ai făcut 5 – 6 numiri în Guvern, să apelezi, să împrumuţi de la PSD”, a completat Marcel Ciolacu.

Sursă text: adevarul.ro

Sursă foto: playtech.ro

 » sursa: www.ROPRES.ro


Distribuiți acest articol!