Press "Enter" to skip to content

Mafia de la Cluj: Afacerea imobiliară a Elenei Udrea i-a lăsat pe clienți cu ochii în soare – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

După ce firma REALTOPFARMA SA, care este finanțatorul afacerii imobiliare Transilvania Smart City, a intrat în insolvență clienții care au plătit avansuri pentru locuințe au rămas cu ochii în soare și dezvoltatorul imobiliar și-a suspendat până și adresa de email, scrie gazetadecluj.ro.
Dacă partenerul din această afacere, SDC Imobiliare, a returnat partea de bani, cei de la Realtopfarma au preferat să dispară. Reprezentanții acestei firme sunt Alexandrov Marinel, fratele iubitului Elenei Udrea, și Adrian Gurzău, fost deputat clujean condamnat penal și cumătrul lui Udrea.
Reprezentanții firmei Realtopfarma, care se află în spatele afacerii imobiliare Transilvania Smart City, au dispărut. Cel puțin adresele de mail ale firmei au fost suspendate, iar reprezentanții societății nu pot fi contactați.
În data de 13 aprilie 2023 reprezentanții firmei au transmis următorul mesaj oamenilor îngrijorați de banii pe care i-au plătit pentru locuințele din complexul imobiliar: ”Facem tot posibilul să livrăm ce am promis și să ducem la capăt proiectul, în ciuda tuturor piedicilor puse. Parte din probleme le vom soluționa în instanță”.
Pe de altă parte, clienții reclamă că până și adresele de mail prin intermediul cărora i-ar fi putut contacta pe cei din firmă au dispărut:
Cred că cea mai bună variantă ar fi să dați banii înapoi și după să vă judecați cât vreți …..SDC mi-au restituit avansul, realtopfarma și-au închis mailu. Am pus poze mai sus. Sunt niste mincinosi ăștiaTransilvania Smart City ce puteți soluționa e să vă deschideți mobile banking și să îmi trimiteți cei 3500 euro înapoi ptr care vă scriu de luni de zile. Dețin o agenție imobiliară atâta antireclama vă fac în industrie că nu o să mai vindeți un apartament în tot complexul vostru mizerabil.De ce v-ați închis adresa de mail? Am anulat rezervarea s-a făcut factura de stornare pt restituire a sumei plătite și nu mai reușesc să dau de dv să îmi recuperez banii!!!! Cei de la SDC mi/au returnat partea în 3 zile. Vă rog să îmi spuneti cu cine iau legatura ptr a primii banii înapoi. Am anulat în Noiembrie 22 Vă rog să răspundeți la mesaj dacă sunteți așa nevinovați
Acestea sunt doar câteva dintre mesajele clienților care au rămas cu ochii în soare după ce au plătit sume de bani cu titlu de avans pentru apartamentele din cadrul complexului.
Cartierul promis de Udrea este, pe de o parte, în apropierea Aeroportului Cluj Napoca, și, pe de altă parte la aproximativ 500 de metri față de fosta groapă de gunboi a municipiului Cluj Napoca, Pata Rât. Sunt scoase la vânzare două tipuri de locuințe (68.400 de euro + TVA și 70.200 de euro + TVA) vândute integral. Se mai vând alte două tipuri, care costă 83.229 de euro + TVA și 85.277 de euro + TVA. Proiectul trebuia să fie gata la finalul acestui an.
Prinde orbul, scoate-i ochii!
Practic, reprezentanții SC Realtopfarma spun că au apelat la procedura de insolvență pentru a se apăra de o presupusă preluare a afacerii imobiliare.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!