Press "Enter" to skip to content

Lilian Scripnic: Participarea AUR la alegerile parlamentare din R. Moldova, o reinterpretare modernă și pragmatică a celebrului Pod de Flori de peste Prut

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Deputatul Alianței pentru Unirea Românilor, Lilian Scripnic, afirmă că participarea AUR la alegerile parlamentare din Republica Moldova este o reinterpretare modernă și pragmatică a celebrului Pod de Flori de peste Prut.

„În calitate de basarabean care a avut privilegiul să redobândească cetățenia română, am trăit mereu cu inima împărțită în două , jumătate pe malul Estic  și jumătate pe malul Vestic  al Prutului.

M-am înscris fără ezitare în #AUR, partidul care și-a asumat o agendă unionistă, de vindecare a unor răni istorice pentru care nu se găsiseră încă tratamente, soluții politice. De aceea, consider că participarea #AUR la alegerile parlamentare din 11 iulie în Republica Moldova, cu același nume și sub aceeași siglă din România, este o reinterpretare modernă și pragmatică a celebrului Pod de Flori  de peste Prut din 1990.

Politicienii trebuie să transforme entuziasmul și dorințele poporului în acțiune, și asta ne-am propus să facem la #București și la #Chișinău. Am convingerea că apelul pe care noi l-am făcut către organizațiile, personalitățile și românii din Basarabia, de a se alătura #AUR pentru a crea o forță românească și o singură listă națională care să fie intre în Parlamentul de la Chișinău, va fi încununat de succes. În același timp, vreau să vă asigur că reușita proiectului #AUR din Republica Moldova va aduce beneficii istorice României și toți românilor, oriunde s-ar afla ei.”, a declarat deputatul AUR, Lilian Scripnic la tribuna Camerei Deputaților din Parlamentul României.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!