Press "Enter" to skip to content

Lider sindical: Dacă militarii şi jandarmii sunt scoşi să dea la lopată, decent ar fi ca DNA să întrebe firmele de deszăpezire dacă şi cum şi-au făcut treaba – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

Preşedintele executiv al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România DECUS, Bogdan Bănică, a comentat faptul că poliţişti, pompieri şi militari au fost implicaţi în acţiunile de deszăpezire în mai multe judeţe din ţară, unde sute de cadre au lucrat pentru deblocarea unor maşini, camioane, sau microbuze. Liderul sindical afirmă că, decent ar fi, ca DNA să întrebe firmele de deszăpezire cum şi-au făcut treaba.
”Dacă militarii şi jandarmii sunt scoşi să dea la lopată, decent ar fi ca DNA să întrebe firmele de deszăpezire dacă şi cum şi-au făcut treaba. Doar zic”, a scris Bogdan Bănică pe Facebook.
În ultimele zile, sute de pompieri, poliţişti, jandarmi şi militari din mai multe unităţi au intervenit, în sprijinul autorităţilor locale, pentru deszăpezirea mai multor drumuri din ţară şi pentru deblocarea unor vehicule rămase înzăpezite.
Mai multe judeţe ale ţării s-au aflat sub cod portocaliu sau galben de ninsori abundente. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!