Press "Enter" to skip to content

Komandă de la Iohannis: românii nu mai au voie să aibă alte boli. La Foișor au fost dat pacienții afară

Distribuiți acest articol!

Komanda venită de la președintele României este una clară: românii nu mai au voie să aibă alte boli, de astăzi înainte numai de covid poți să mori. Oamenii plasați de președinte în administrația românească fac foarte mult rău țării. Aceștia au ascultat de ordinul dat și la spitalul Foișor nimeni nu mai are voie.

În miez de noapte, când existau restricții de circulație, pacienții de la spitalul Foișor au fost dați afară. Era frig în miez de noapte, dar nu mai contează dacă ordinul a venit direct de la Cotroceni. Pentru că așa și-a dorit Klaus Iohannis românii au fost scoși afară, unii duși prin alte spitale, alții externați.

Românii aveau nevoie de îngrijire medicală. Pacienții erau internați la Foișor deoarece acolo era nevoie să se realizeze operații. Unele dintre ele au fost deja realizate și românii dați afară erau sub efectul anesteziei.

Trăim sub un regim totalitar, păstrând scara timpului chiar nazist. Neamțului de la Cotroceni nu îi pasă de români, îi privește cu un maxim dispreț, îi urăște. El a fost pus acolo să conducă România de către cercurile internaționale de putere. Austria și Rusia fac acum jocurile la București și Klaus Iohannis este omul lor , nu este omul românilor.

Nu mai avem voie să murim de cancer, deși suntem bolnavi de cancer.


Distribuiți acest articol!