Press "Enter" to skip to content

ÎPS Teodosie – pelerin şi slujitor în Ţara Sfântă – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a fost vineri pelerin și slujitor în Țara Sfânta, anunţă Arhiepiscopia Tomisului pe Facebook.
„Ierarhul Tomisului a pășit pe urmele Mântuitorului Iisus Hristos în orașul sfânt alături de slujitori și credincioși cărora le-a fost, de asemena, ghid. Înaltpreasfinția sa a săvârșit Sfânta Liturghie la Biserica Sfântului Mormânt al Domnului (împreună cu Arhiepiscopul Isidoros ), la Biserica Nașterii Domnului din Betleem (împreună cu Mitropolitul Benedict ) și la Așezământul Românesc din Ierusalim”, se arată în postare.
Înainte de pelerinajul în Israel, ÎPS Teodosie a oficiat, la Mănăstirea constănţeană Dervent, acolo unde au fost aduse rămăşiţele pământeşti ale unor deţinuţi politici omorâţi de comunişti în lagărul de muncă de la Periprava, Slujba Parastasului la împlinirea a 33 de ani de la trecerea la Domnul a părintelui Elefterie, primul stareț al mănăstirii.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!