Press "Enter" to skip to content

Iohannis: Ar putea fi introduse restricții pentru persoanele nevaccinate. Vaccinați-vă ca să oprim pandemia

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Klaus Iohannis a afirmat că există posibilitatea să fie introduse restricții pentru persoanele nevaccinate, chiar dacă nu crede în eficiența unor astfel de măsuri. Președintele i-a îndemnat pe români să se vaccineze pentru că, susține acesta, doar așa vom putea să oprim pandemia. Vaccinul nu ne oferă protecție completă, însă ne ferește de cazurile grave cauzate de Sars-Cov-2.
„Trebuie să îmbunătățim campania de vaccinare. DE asta de fiecare dată când fac declarații încurajez vaccinarea. Interdicții neexplicate în această etapă nu ne duc foarte departe, însă chiar dacă este posibil să se introducă restricții pentru persoane nevaccinate, în locuri neesențiale cum sunt restaurante, cinematografe, asta nu rezolvă problema, nu pot să accept măsuri care duc la discriminări. Noi nu putem să învingem pandemia prin discriminare, ci prin vaccinare. Avem puține cazuri mulțumită vaccinării, mai mulți români trebuie să se ducă să se vaccineze.
Știu că ați citit articole că și persoane vaccinate au fost depistate pozitiv, dar ei nu fac boala cu simptome grave, vaccinarea inhibă dezvoltarea bolii. Vaccinați-vă“, a declarat Iohannis.

Distribuie acest articol!

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!