Press "Enter" to skip to content

Help Trans, un Tel Drum de Caraș: Bani furați prin contracte SEAP pentru lucrări neefectuate

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
În urma sesizărilor venite din partea cetățenilor Anchetatorii.ro s-au deplasat o săptămână în patria mafiei de la Caraș Severin, zonă stăpânită de baronul Marcel Vela, consulii Bardeau și alți granguri locali precum Marian Chirciu, patronul Help Trans SRL.

Primul lucru pe care îl observă orice vizitator sunt drumurile lovite de bombardamente din județul Caraș Severin, o adevărată bătaie de joc la adresa cetățenilor. Bani au fost mereu pentru drumuri și sunt distribuiți anual pentru reparații, întreținere și modernizare, însă banii ajung la un cap mafiot local pe nume Marian Chirciu. În perioada cât am fost în județul Caraș Severin am fost amenințați de diverși indivizi să nu vorbim despre Chirciu și afacerile sale, nu mai spunem că am fost urmăriți continuu.

La Caraș Severin vorbim de o grupare de crimă organizată la cel mai înalt nivel în stat cu conexiuni la toate nivelurile, pe care noi Anchetatorii.ro o să o aducem în fața opiniei publice. Oamenii fac plângeri penale și nimeni nu face nimic. Din păcate, se pare justiția locală a trecut de partea cealaltă a baricadei.

Pentru că drumurile din Caraș ne-au creat un disconfort deosebit o să îi oferim domnului Marian Chirciu onoarea de a fi prima persoană pe care o prezentăm în ancheta noastră. Compania Help Trans are sediul în Oravița și este abonată la banul public încă de pe vremea răposatului baron Sorin Frunză Verde. DNA se pare că nu a verificat niciodată plângerile la adresa acestei companii deși sunt mega cunoscute combinațiile lui Chirciu cu baronii liberali care au condus și conduc județul.

Așa arată drumul județean DJ573 Răcășdia – Vrăniuț

DJ573D Răcășdia Vrăniuț este o vacă de muls pentru toți baronii locali din Caraș Severin începând cu 1990. Mereu se acordă bani pentru întreținerea acestui drum, dar lucrările nu au loc niciodată sau se mai bagă lama după ploaie pentru a mai astupa gropile de elefant. Compania Help Trans figurează cu mai multe contracte în SEAP și lucrări pentru acest drum județean DJ573. Help Trans are o cifră de afaceri în valoare de 34.552.725 lei pe anul 2019.

Din contractele SEAP observăm că această companie este abonată la banul public în special în zona primarilor Partidului Național Liberal.

Lista cu contractele SEAP ale companiei Help Trans SRL

Compania Help Trans figurează cu o lucrare de întreținere a drumului județean DJ573D Răcășdia-Vrăniuț-Vrani în valoare de 484.787 de mii de Ron, lucrare care nu a avut loc niciodată, după cum puteți observa în imaginile de mai jos. Drumul este abandonat de 31 de ani și niciun utilaj nu a mai trecut pe aici de pe vremea lui Ceaușescu, spun localnicii.

Cu primăria Vrani, Marian Chirciu se pare că are o relație atât de specială încât se ocupă și de achiziționarea pachetelor de Paște și Crăciun.

Un alt jaf s-a realizat în comuna Răcășdia prin repararea drumurilor agricole. Aceste lucrări au fost realizate în bătaie de joc și fără a avea un beneficiu real pentru cetățeni.

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!