Press "Enter" to skip to content

Goleac, Piedone și Băluță, în fruntea unui clan de crimă organizată – ANCHETATORII.RO

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Anchetatorii.ro demarează, astăzi, o anchetă jurnalistică despre grupul infracțional organizat din sectorul 4, format din Goleac Marian, omul cu câteva clase – fostul primar din sectorul 4, Popescu Cristian Victor Piedone și Băluță Daniel, actualul primar din sectorul 4.

Goleac Marian avea 22 de ani de căsnicie și a ținut neapărat ca Primarul Piedone să-l nășească la nunta de argint, chiar dacă nu a avut cei 25 de ani conform tradiției, a avut dezlegare de la Piedone să facă nunta și la 22 ani. În semn de respect față de Piedone, când acesta și-a făcut operația de micșorare de stomac și finul Goleac Marian și alți membri ai acestui clan au făcut același lucru.

Înainte de toate, trebuie spus că Goleac Marian era un taximetrist de duzină care își petrecea veacul prin Piața Sudului și era un individ pus pe combinații, adică găinării.

Dar cu ajutorul lui Piedone, taximetristul Goleac a ajuns să conducă, timp de mai mulți ani, o instituție publică, falsificându-și diplomele de bacalaureat și de facultate și, în baza lor, deținând ilegal, timp de 12 ani, funcțiile de director general adjunct interimar și director general interimar al Administrației Domeniului Public din Sectorul 4 al Capitalei (actual Totul Verde S.A.).

Din 2008 până în luna mai 2020, Marian Goleac a fost plătit de la bugetul local al Sectorului 4, pentru funcțiile deținute ilegal, cu 1.762.610 lei, adică peste 350.000 de euro.

În acest număr vom devoala grupul infracțional iar în numerele următoare vom detalia despre fiecare pion în parte.

ADP sector 4 actual Totul Verde S.A., condus în trecut de acest Goleac Marian, are o prietenie veche cu un membru al Curții de Conturi București, Mitroi Ovidiu care îl acoperă pe Goleac și Primăria Sector 4 în toate ilegalitățile. Pe surse, dar nu numai, se spune că acest Mitroi se află pe „STATUL DE PLATĂ ” a lui Goleac.

Mai mult, acest Mitroi Ovidiu are câteva echipe de control pe care le rotește la toate controalele care implică Primăria sau societățile din cadrul Primăriei Sector 4, iar prin această metodă reușește să acopere ilegalitățiile.

Un alt personaj este Popa Roxana care știa situația tuturor contractorilor, adică firmele care încasau banii de la ADP Sector 4. Ea îi prezenta lui Goleac, în fiecare dimineață, situația reală cu plățile către firmele subcontractoare.

Iuliana Chiriță, angajată pe postul de director tehnic, știa situația tuturor lucrărilor subcontractorilor, ofertele făcute de aceștia, mai bine spus, ea făcea și ofertele subcontractorilor către ADP și știa ce firme încasează banii fără a presta nimic.

Cristian Mihai Zărescu, consilier personal al primarului Băluță Daniel a renunţat la jurnalism în anul 2016 pentru a se ocupa de imaginea primarului Sectorului 4. El deţinea mai multe funcţii în Primăria Sectorului 4, având o ascensiune rapidă, tot el fiind și cel care l-a înregistrat și pe Nicușor Dan, actualul primar al Capitalei.

Nicuşor Dan a precizat într-o postare pe Facebook: „Înregistrarea pesedistă,

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!