Press "Enter" to skip to content

George Simion pus pe mafia lemnului: Pentru AUR pădurile sunt o prioritate imediată – ROPRES.RO

Distribuiți acest articol!

George Simion, liderul AUR, a vorbit în cadrul emisiunii România9, despre ministrul al Mediului – Doina Pană, care a fost otrăvită în timp ce era în funcție pentru măsurile care vizau mafia lemnului.

„Vorbim de un furt legal din pădurile României. Interesele sunt foarte mari, e vorba de sute de milioane de euro, de miliarde de euro. Direcția Silvică din jud. Suceava aduce jumătate din bugetul Direcției Silvice la nivel național”, a precizat Simion.

„Noi AUR nu o să ne complacem în actuală stare de fapt cu privire la pădurile României. Ne trebuie un moratoriu de 10 ani privind pădurile României: să se taie doar pentru necesarul intern, pentru lemne de foc. Nu suntem o țară africană, nu putem exporta lemn sub formă brută. Ni s-au închis fabricile de lemn și ajungem la un mare retailer de mobilă să ne cumpărăm singuri mobila produsă în altă țară”, a mai spus Simion.

Liderul AUR i-a transmis un mesaj și actualului ministru al Mediului, care amână o întrevedere cu AUR. „Domnul Tanczos Barna, nu puteți fi ocupat la nesfârșit! Trebuie să discutăm pentru că astăzi apare că Doina Pană a fost otrăvită cu mercur.”

Sursă text: 60m.RO

Sursă foto:

Navigare în articole

 » sursa: www.ROPRES.ro


Distribuiți acest articol!