Press "Enter" to skip to content

George Badiu(AUR): Primii pași pentru construirea spitalului promis românilor – ROPRES.RO

Distribuiți acest articol!

Învitatul din data de 2 martie de la Știrea zilei, prezentată de Doina Grosu, a fost George Badiu, deputat AUR, care a vorbit deschis despre pașii făcuti de partidul Alianța pentru Unirea Românilor, pentru a-și onora promisiunea făcută către români: construirea unui spital din banii alocați de către guvern pentru finanțarea partidului.

Acesta a declart că AUR are alocat din partea guvernului apropare 4 milioane de euro, finanțare care a fost deja virată în contul partidului. Deputaul susține că legea le pune piedici mari în folosirea banilor respectivi pentru construirea unui spital, dar vor face tot posibilul să gasească soluții.

„Noi căutam să iesim din aceste limite ale legii și să facem ceva productiv cu banii, pentru că noi AUR am venit cu o propunere legislativă, pentru a stopa finanțarea partidelor politice, dar circuitul legislativ este foarte stufos”, susține deputatul Alianței pentru Unirea Românilor.

În concluzie, se fac toate demesurile necesare pentru a avea primul spital de stat nou, construit în ultimii 30 ani, deoarece partidul nu vrea să dezamagească așteptărilor românilor.

Sursă text: 60m.ro

Sursă foto: actualitateavranceana.ro

 » sursa: www.ROPRES.ro


Distribuiți acest articol!