Press "Enter" to skip to content

Geanina Șerban(AUR): Prin refuzarea tuturor amendamentelor aduse de AUR, PNL a demonstrat că nu îî pasă de bufteni – ROPRES.RO

Distribuiți acest articol!

În urma votarii bugetului de stat 2021 și a faptului că guvernanții nu au acceptat nici un amendament, deputatul de Ilfov, din partea AUR, Geanina Șerban, a făcut o declarație pe pagina sa de Facebook.

„AUR a cerut bani pentru investiții în Ilfov. Guvernanții au spus NU!

AUR caută soluții pentru localitățile ilfovene, indiferent de culoarea politică a primarilor!În 8 februarie, am solicitat în scris tuturor primarilor din Ilfov situația cu proiectele pe care doresc să le implementeze și pentru care au nevoie de sprijin financiar de la bugetul de stat. Am vrut ca toate aceste proiecte să le transformăm în amendamente la legea bugetului de stat.

Au binevoit să raspundă 5 primării din cele 40 din Ilfov. Pentru proiectele aflate în stadiu de implementare și avizate, doar primăria Orașului Buftea a solicitat sprijin de la bugetul de stat. În urma acestei solicitări documentate, am propus amendamente la legea bugetului de stat pentru a include aceste sume atât de necesare localității.

Nici un amendament propus de AUR nu a fost votat, ba mai mult, 94 dintre amendamentele propuse nici nu au mai ajuns în vreo dezbatere.Prin refuzarea tuturor amendamentelor aduse de AUR, PNL a demonstrat că nu îî pasă de bufteni, cu toate că Orașul Buftea e sub administrația tocmai a… PNL!” a scris Geanina Șerban.

Sursă text: Facebook

Sursă foto: B1tv.ro

 » sursa: www.ROPRES.ro


Distribuiți acest articol!