Press "Enter" to skip to content

Galerie FOTO: Oamenii ministrului Grindeanu fură circa 1 tonă de motorină pe zi de pe Aeroportul Timișoara – ANCHETATORII.RO

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu este un politician ambițios și cu obrazul gros ce se află pe cai mari în Guvernul Ciucă – Ciolacu. Sorin Grindeanu are în stăpânire Aeroportul Internațional Timișoara – Traian Vuia, pe care îl controlează cu ajutorul prietenilor săi de la partid și partenerilor de afaceri numiți în funcții cheie. Îi putem enumera pe Daniel Oliver Stamatovici, Lucian Taropa, Cristian Anton, Teighiu Jurj Stana Simona, Alexandru Adrian Iovescu, Marian Chivu, Adrian Pîrvănescu și Tiberiu Stamatovici.

Aeroportul Internațional Timișoara – Traian Vuia este o vacă de muls pentru organizația PSD Timiș și prietenii ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu. Aeroportul Timișoara este păstorit de prietenul ministrului Transporturilor, Daniel Oliver Stamatovici.

Grindeanu(centru) – Stamatovici(stânga)

A.I.T. – Traian Vuia, păgubit de o grupare de crimă organizată specializată în furtul de combustibili

Poliția Transporturi Timiș a prins în flagrant angajați ai aeroportului și ai companiei DGU Multiprotect SRL în timp ce sustrăgeau motorină în bidoane de plastic de diferite dimensiuni(FOTO). Dosarul a rămas în sertare și afacerea continuă odată cu numirea lui Daniel Oliver Stamatovici în funcția de director general și înlăturarea generalului Dorel Grădinaru. Dorel Grădinaru a fost forțat să demisioneze la presiunile ministrului Sorin Grindeanu, scandalul fiind de notorietate la nivel național.

Sursele Anchetatorii.ro afirmă că motorina era scoasă din aeroport pe o poartă de acces unde paza era asigurată de compania DGU Multiprotect SRL. Compania este controlată de Laurian Daniel Deac, un apropiat al ministrului Sorin Grindeanu. În urma descinderilor efectuate de Poliția Transporturi, poarta de acces pe unde se scotea combustibilul furat a fost închisă, fiind dispus și un control mult mai sever.

Gruparea de crimă organizată dirijată de PSD Timiș a provocat pagube și după descinderile Poliției. Pentru a nu se cuantifica pierderile au vărsat cantități mari de combustibil pe marginea pistelor aeroportului. În urma calculelor efectuate s-a descoperit că gruparea ministrului Grindeanu fura circa 1 tonă de motorină pe zi.

Numele lui Laurian Daniel Deac, patronul DGU Multiprotect SRL, este strâns legat de contractele de pază pentru Aeroportul Internațional Timișoara – Traian Vuia.

„Prin art. 1 al Deciziei nr. 6 din 6 aprilie 2015, Organigrama şi Statul de funcţii au fost reduse de la 251 la 243 de posturi, din care 22 de posturi de conducere. A fost, de asemenea, desfiinţat Serviciul de Securitate Aeroportuară, atribuţiile acestuia urmând a fi preluate de o companie privată. Compania în cauză era Triple Security SRL, controlată de Laurian Daniel Deac.”

Firme asociate cu numele lui Laurian Daniel Deac

Securitatea pe Aeroportul Timișoara asigurată de firma DGU Multiprotect SRL este atât de eficientă încât două vaci au ajuns în fața terminalului sosiri externe. Cele două animale și-au făcut și nevoile în liniște.

Călin Petrescu, purtător de cuvânt al Aeroportului Timișoara, despre incidentul de pomină: În jurul orei 1:00 noaptea, de pe câmpul din apropierea parcării din zona terminalului de sosiri externe, au intrat în zona publică două animale domestice,

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!