Press "Enter" to skip to content

Farmec lansează o nouă gamă de geluri de duș Gerovital, cu formule complexe și beneficii inspirate din cosmetică (P)

Distribuiți acest articol!

Noutatea absolută o reprezintă introducerea unor produse pentru corp cu ingrediente consacrate în cosmeticele pentru îngrijirea tenului, precum colagenul, elastina și argila.
Pornind de la nevoile specifice ale fiecărui tip de piele, compania Farmec a folosit experiența vastă în face care si antiage pentru a crea o gamă care îmbină proprietățile de curățare cu cele cosmetice. Astfel, noile geluri de duș oferă beneficii suplimentare, precum hidratare în profunzime, revitalizare, exfoliere și detoxificare, pentru o îngrijire completă a pielii.
În plus, gama introduce un nou tip de produs în portofoliul companiei – spuma de duș, îmbogățită cu ulei de gălbenele este special concepută pentru pielea sensibilă, având proprietăți hrănitoare și calmante. Textura densă a spumei de duș o face potrivită pentru a fi folosită și ca spumă de ras, pentru o piele luminoasă și catifelată.
„În ultimii ani, am putut urmări o evoluție a gradului de informare a consumatorilor în ceea ce privește îngrijirea pielii. Consumatorul de astăzi își cunoaște pielea, știe să identifice problemele specifice cu care se confruntă și caută produse care să răspundă nevoilor lui; este atent la formule, la ingrediente și la modul de utilizare a produselor de îngrijire personală. Prin urmare, caută în aceste produse beneficii sporite, care îmbină proprietățile de curățare cu efectele cosmetice, precum cele de exfoliere, detoxificare sau intens hidratante. Noua gamă de geluri de duș Gerovital oferă formule îmbogățite cu ingrediente inspirate din tratamentele și produsele noastre cosmetice”, a declarat Natalia Muscă, manager de produs în cadrul Farmec.
Noile produse sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, în cele 8 magazine Farmec și 22 de magazine Gerovital, în magazinul de franciză din Pitești, precum şi online, pe www.farmec.ro.

Despre noile geluri de duș Gerovital
Noile geluri de duș Gerovital devin mai mult decât niște produse de curățare – formule complete pentru îngrijirea fiecărui tip de piele.

Spuma de duș sensitive – cea mai nouă categorie de produs din portofoliu – este o formulă îmbogățită cu ulei de gălbenele, special concepută pentru pielea sensibilă. Uleiul de gălbenele este recunoscut pentru efectul antiinflamator și reparator al pielii, este folosit pentru calmarea iritațiilor, a pielii afectate de roșeață, eczeme sau arsuri solare. Spuma are un parfum senzual și persistent.  
Gama introduce Gelul de duș cu colagen & elastină, care integrează componente prezente în mod natural în dermă pentru a preveni apariția ridurilor, a celulitei și a vergeturilor și pentru a ajuta pielea să își mențină elasticitatea. Proprietățile hidratante și de regenerare celulară ale ingredientelor active reduc efectele nocive ale factorilor externi și ajută cicatrizarea mai rapidă a pielii.
Gelul de duș cu argilă 100% naturală, ingedient netratat chimic, provenind din Munții Pădurea Craiului, prezent și în alte formule din portofoliul Farmec, ajută detoxifierea pielii și eliminarea efectelor stresului urban. Produsul asigură o curățare în profunzime, eliminând bacteriile și impuritățile de la nivelul dermei.
Pentru consumatorii care își doresc un produs revitalizant, Gerovital pune la dispoziție Gelul de duș multivitamine,

 » sursa: www.monitorulcj.ro


Distribuiți acest articol!