Press "Enter" to skip to content

Fără Bulai în funcții publice! Își face muzeu privat la el în curte pe banii statului român

Distribuiți acest articol!

Artistul Paul Hitter atrage atenția asupra faptului că deputatul Iulian Bulai își face muzeu privat în casa bunicilor săi pe banii statului român, fiind totuși în conflict de interese deoarece ocupă în prezent funcția de președinte al Comisiei de Cultură în cadrul Parlamentului României.

„Domnul Iulian Bulai, membru al Comisiei de Cultură în primul mandat, apoi în al doilea mandat Președinte al Comisiei de Cultură, depune prin Asociația Memorialul Colectivizării, proiect la AFCN, ca să își facă muzeu în curte la el în sat. În casa bunicilor din satul Tamaseni. Oare nu există nici un conflict de interese? Având în vedere că obține două finanțări în valoare de 70.000 de roni fiecare? Și că își face muzeu privat la el în curte pe banii statului român?

Alte proiecte așteaptă finanțări cu anii și le sunt respinse. La domnu Bulai pac pac, merge unsă treaba. Sanki cică a cumpărat casele pe banii lui. Adică a cumpărat de la mătușa, proprietatea rămâne în familie, banii la fel, și ne-am făcut și cu muzeu privat? Poate va lămuri domnul Bulai de la cine a cumpărat casă, rudă sau nu, pe numele cui este casa acum, dacă muzeul este privat. Și poate ne lămurește și conflictul de interese. Vezi, dacă eram și eu în comisia de cultură, deschideam casă memorială și atelierul muzeu Paul Hitter.#coruptiaucide”, notează artistul pe pagina sa de Facebook, unde atașează și documentele care dovedesc cele enumerate mai sus.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!