Press "Enter" to skip to content

EXCLUSIV. Tunul de la Romexpo: SECURITATE, rețeta noastră secretă! Cum vinde țara la bucată Cîțu și Ciolacu olandezilor

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
România este vândută la bucată de politicienii trădători, șpăgari și vânzători de țară. Astăzi vom documenta un tun imobiliar ce aduce beneficii unei grupări internaționale așa zis din Africa de Sud ce își duce traiul pe canalele frumosului oraș al distracției, Amsterdam. Acești miliardari olandezi nu au venit ei peste noapte să construiască complexe imobiliare și centre comerciale în marile orașe ale României ci au fost aduși pe meleagurile mioritice de băieții cazon cu multe grade pe umeri prin interfața personajului Iulian Dascălu.

Serviciile secrete românești, SIE și SRI, au vândut România bucată cu bucată cu acordul trădătorilor ajunși în fruntea statului. Cum îmi spunea un prieten neamț: – Alex, nimic nu se fură de către străini fără acordul serviciilor românești. Altfel cum îți explici situația în care a ajuns România…

În vârful lanțului trofic se află capul mafiei, Klaus Werner Iohannis, cum îi spune un amic colonel în rezervă în structurile militare ale statului. În cazul tunului de 1 miliard de euro de la Romexpo, Werner Iohannis, a avut grijă să se spele pe mâini, refuzând promulgarea în primă instanță, și l-a lăsat pe slinosul Daniel Fenechiu să se ocupe de mojiciile juridice pentru ca totul să ajungă gratis în mâinile grupării olandeze.

DNA ar trebui să îi aresteze pe toți acești politicieni care au luat șpagă pentru a crea o lege cu dedicație și pe șefii partidelor care au dictat parlamentarilor să voteze pentru această lege: Marcel Ciolacu, Florin Cîțu și Kelemen Hunor. Nu o să se întâmple nimic, stați liniștiți români, DNA e în moarte clinică, iar noi le plătim taxă de protecție lunar (salarii), pentru a-i proteja pe infractori. Vorbim despre 46 de hectare de teren în inima Capitalei României la doi pași de Arcul de Triumf care sunt transferate cu titlu oneros din proprietatea statului către CCIR care la rândul ei îl oferă gratuit olandezilor.

Cine sunt oamenii care au inițiat legea sau mai bine spus cine sunt cei care au luat primii mită

Ce credeți? Toți suferă de amnezie. Vorbim de gașca mafiotă a tovarășului turnător la Securitate, Băsescu Traian. Parlamentarii PMP care au inițiat legea aruncă vina unul pe altul. Au înghițit toți aceeași poveste: M-a rugat un coleg!

Acești granguri ar trebui luați cu arcanul și duși la DNA să toarne tot. Să povestească ei cum au făcut această lege cu dedicație pentru olandezii lui Iulian Dascălu.

Marius Paşcan, fost deputat PMP, este inițiatorul legii Romexpo: „Colegul meu de partid de la Mureş, secretarul general, este vicepreşedinte al Camerei de Comerţ şi sigur că face o pledoarie de pe poziţia care o are pentru a dezvolta activitatea Camerei de Comerţ şi a considerat oportun să iniţiem un proiect legislativ, mai precis, eu să fiu iniţiatorul, dar oferindu-mi toată consultanţa şi argumentaţia de specialitate necesară”. Mai multe detalii AICI despre deputații PMP care suferă de amnezie. Poate o pereche de cătușe le va aduce un pic de iluminare și clipe de luciditate subit.

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!