Press "Enter" to skip to content

EXCLUSIV// Notă de protocol ca la nuntă: Bogdan Mîndrescu, creierul escrocheriilor de la ministerul Transporturilor – ANCHETATORII.RO

Distribuiți acest articol!

Distribuie acest articol!
Sorin Grindeanu este ministrul Transporturilor și Infrastructurii în acte, dar, în realitate, ministerul este condus de un controversat secretar de stat care susține că este omul de încredere al liderilor PSD. Bogdan Mîndrescu, secretarul de stat care conduce ministerul Transporturilor este omul care leagă și dezleagă ițele sistemului care a pus stăpânire pe țară. Mîndrescu este omul bun la toate. Este iubit și de baronii PSD și de cei din PNL, dar mai ales de șeful de la Cotroceni pentru că se luptă cu schimbările climatice. Bogdan Mîndrescu este este fiul fostului ofițer SIE, Adrian Mîndrescu.

Cine este Bogdan Mîndrescu

Printre primele numiri ale cabinetului Ciucă s-a aflat și cea a lui Bogdan Mîndrescu în funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. De fapt, este o revenire a acestuia în Palatul CFR întrucât el mai fusese șef de cabinet la ministerul Transporturilor în era Dragnea, sub comanda lui Răzvan Cuc.

Tot atunci, el a aterizat în Consiliul de Administrație de la Registrul Auto Român (RAR), dar și la conducerea Companiei Naționale Aeroporturi București (CNAB), de unde a demisionat când a aflat că ”performanțele” sale manageriale sunt scanate de DNA. Însă, prin intrarea PSD la guvernare, Mîndrescu a ajuns pe cai mari în Ministerul Transporturilor, susținând că el este ”artizanul” programului de guvernare pe transporturi.

Ca atare, nici nu intrase bine Grindeanu în Palatul CFR că deja Mîndrescu dirija totul în minister, mai ales numirile în consiliile de administrație, dar și schimbările cum a fost de exemplu la RAR. Dar, cum cine împarte, parte-și face, Mîndrescu a aterizat în bordul administrativ de la RAR, dar și de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

Numai că aceste numiri în bordurile administrative ale entităților de sub tutela Ministerului Transporturilor au intrat în vizorul Agenției Naționale de Integritate (ANI). -nota Capital.ro.

Să începem dezvăluirile: Bogdan Mîndrescu, Iulian Dumitrescu, Alina Niță, Viorel Grigore

Una din protejatele lui Bogdan Mîndrescu este Alina Mihaela Niță, noul director al RAR. Doamna Niță primește un salariu de circa 8.600 de euro pe lună cu sprijinul domnului Mîndrescu.

„Ministerul Transporturilor, prin reprezentantul său în CA (nr. secretarul de stat Bogdan Mîndrescu), a considerat că trebuie îmbunătățit managementul RAR. Și, ca atare, a fost propusă directoarea economică Alina Mihaela Niță, care cunoaște foarte bine RAR”, a declarat Andrei Dolineaschi.

Alina Niță – RAR

Bogdan Mîndrescu a transmis către Registrul Auto Român condus de Alina Niță o notă de protocol cât pentru o nuntă. Produsele au ajuns la Guvern, o parte la ministerul Transporturilor, iar o parte a ajuns la Taverna Gruiu unde se împart banii ministerului pentru băieții deștepți ai sistemului.

Patronul Tavernei Gruiu este Viorel Grigore un apropiat al doamnei Alina Niță și asociat al baronului liberal Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, în mai multe afaceri. Odată ajuns baron de Prahova, după fuga de la Călărași, Iulian Dumitrescu a început să își ascundă urmele,

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!