Press "Enter" to skip to content

ENERGY LEAKS: Spioni, oligarhi, politicieni români implicați direct în mafia din ENERGIE cu conexiuni directe la Moscova

Distribuiți acest articol!

Cetățenii români au devenit victimele celor care controlează firmele de pe piața energiei cu ajutorul politicienilor români direct conectați la conducetele cu bani negri. Aceste firme funcționează cu un număr mic de angajați și tranzacționează energie la prețuri foarte mici cu ajutorul directorului ANRE, Dumitru Chirița(ex-PSD), și a oamenilor politici numiți în funcții și consilii de administrație la marile companii producatoare de energie ca Romgaz, CE Oltenia, Hidroelectrica etc.

Oligarhii lui Vladimir Putin și agenții lor de pe teren figurează în aceste companii offshore, din care se scot anual sute de milioane de euro din România.

Investigația noastră a pornit de la plângerile cetățenilor români care s-au trezit cu contracte la diferite firme necunoscute pentru ei, care nu au sedii, nu emit facturi și în cazul în care indexul nu este introdus lunar pe site-urile acestor companii, se trezesc cu facturi supraîncărcate deși ei nu au consumat energia sau gazul respectiv.

Am început să verificăm câteva companii offshore fantomă care au cifre de afaceri anuale de peste 250 de milioane de euro. Legat de aceste companii offshore se leagă numele mai multor politicieni români, direct sau indirect implicați în acordarea licențelor de pe piața energiei. În prim plan l-am descoperit pe Liviu Dragnea, Dumitru Chirița, Călin Popescu Tăriceanu, Mircea Man, Marian Neacșu, Ludovic Orban, Costin Berevoianu, fost consilier al primarului Sorin Oprescu, Sebastian Ghiță, Victor Ponta, Iulian Iancu, dar și nume mai puțin cunoscute opiniei publice.

Liviu Dragnea, deplasări în Maldive cu avioane de lux pentru a negocia contractele din Energie cu oligarhii cehi, Petr Kellner și Jiri Smec

Direct implicat în aceste inginerii financiare de anvengură a fost Liviu Dragnea, acesta fiind jucăria miliardarilor cehi care îi asigurau avioane de lux private pentru a-și petrece vacanțele de lux în Maldive cu Irina Tănase unde aceștia dețin mai multe insule private. Împreună cu Dragnea mai călătoreau Ionuț Arsene și Darius Vâlcov. În aceste conexiuni apare și numele oligarhului sârb Zeljko Mitrovici alias mr. Pink, cel care asigura transportul prin compania sa privată de avioane AIRPINK. Beneficiari ai serviciilor lui Mitrovici sunt politicieni români și oligarhii lui Vladimir Putin. Mitrovici este prietenul președintelui sârb Aleksandar Vucic, ambii fiind considerați protectorii lui Sebastian Ghiță.

Irina Tănase- avion privat (1) – Dubai (2) – Ionuț Arsene – aeroportul din Dubai (3)

Zborurile avionului AIRPINK în care s-a aflat la bord Liviu Dragnea

Liviu Dragnea făcea servicii pentru acești oligarhi și devenise chiar jucăria lor personală. Dumitru Chirița, șeful ANRE, este omul de bază în România pentru companiile care fac profituri de sute de milioane de euro anual pe spatele românilor, fiind și un executant foarte bun ceea ce le-a permis acestor miliardari controlați de Vladimir Putin să exploateze la maxim contractele din energie cu statul român.

Zjelko Mitrovici(dreapta) – Aleksandar Vucic(stânga) – președintele Serbiei

Dumitru Chirița este responsabil de jaful asupra consumatorului casnic de către companiile de pe piața Energiei la momentul actual.

 » Întreg articolul se poate citi aici: www.ANCHETATORII.RO


Distribuiți acest articol!