Press "Enter" to skip to content

eMaramureș despre șeful CJ Maramureș: În timp ce huzureai în SUA pe banii contribuabililor, acolo unde ți-ai dus și soția (tot pe banii noștri), persoane cu dizabilități din Maramureș sufereau orori de neimaginat – 60m.ro

Distribuiți acest articol!

RUȘINE, Ionele! DEMISIA! Îți bați joc de maramureșeni, Ionele (n.red- Ionel Bogdan, șeful CJ Maramureș) ! De trei ani de zile petreci pe banii noștri, ignorând complet problemele reale ale Maramureșului. În timp ce huzureai în SUA pe banii contribuabililor, acolo unde ți-ai dus și soția (tot pe banii noștri), persoane cu dizabilități din Maramureș sufereau orori de neimaginat, scrie eMaramureș.

Mai bine de 20 de beneficiari aflați în evidența DGASPC au fost ”plimbați” între Târgu Mureș și Maramureș, în speranța că nu vor fi descoperiți în urma controalelor. Doar piele și os, într-o stare de degradare fizică și psihică accentuată, acești sărmani fără nicio sprijin au fost înfometați și schingiuiți mai rău decât cei din lagărele de concentrare.Dar când ți-a păsat ție de maramureșeni, Ionele? Dacă ai avea demnitate, ți-ai depune demisia, așa cum au făcut-o cei care au avut onoare! Tu ai ONOARE, Ionele? Fă și tu un lucru bun pentru Maramureș și PLEACĂ! Toți cei vinovați trebuie să plătească!, mai spune sursa citată.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

 » sursa: www.60m.ro


Distribuiți acest articol!